georgeiacob Postat Februarie 8, 2022 Share Postat Februarie 8, 2022 Dețin un yamaha r6 din 2002,motorul mergea bine pana în 6000 ture, după 6000 începea sa întrerupă. Le am dat jos le am curățat, suflat. Și după e le am pus la loc au început sa meargă și mai rău, se tureaza singura, când vreau sa accelerez se oprește motorul. Oare care o fi cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgeiacob Postat Februarie 8, 2022 Autor Share Postat Februarie 8, 2022 Acum 20 minute, Farfuridi a spus: Ce ai dat jos si ai curatat?turele? sau intreruperile? Carburatoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 9, 2022 Share Postat Februarie 9, 2022 La început a existat o problemă, un defect. Apoi ai făcut o intervenție asupra carburatoarelor fără să ai cunoștințele și abilitatea necesară, dovadă că funcționează mai prost. Apelează la cineva priceput, altfel o să o zăpăcești definitiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgeiacob Postat Februarie 9, 2022 Autor Share Postat Februarie 9, 2022 Acum 3 ore, ENEOS a spus: La început a existat o problemă, un defect. Apoi ai făcut o intervenție asupra carburatoarelor fără să ai cunoștințele și abilitatea necesară, dovadă că funcționează mai prost. Apelează la cineva priceput, altfel o să o zăpăcești definitiv! Nu e prima data când umblu cu niște carburatoare, am curățat zeci de carburatoare la diferite modele de motoare. Dar cum am pățit cu astea nu am pățit niciodată. Posibil sa fie fisurate flanșele de admisie, cum zice colegu de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 9, 2022 Share Postat Februarie 9, 2022 Mie mi-e clar că ai umblat fără să fii stăpân pe ce faci sau ce se întâmplă în carburator, ba mai mult nici nu ai căutat să găsești cauza pt care aveai problema inițială! Iar de ce ai făcut pe-acolo e clar că nu bine din moment ce agregatul a dat în alte alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 10, 2022 Share Postat Februarie 10, 2022 Acum 23 ore, patrick1 a spus: Nah ... probabil că vreun mecanic (sau proprietarul precedent) a demontat motorul fără presă (cu ciocanul și șurubelnița) și l-a deformat minimal. Am facut o asemenea demontare cu ciocan si surubelnita impreuna cu un amic „mecanic” - am stricat si mai rau fata cum era initial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate