Cotor Postat Aprilie 4, 2022 Share Postat Aprilie 4, 2022 Salutare! Am un Kawasaki zzr 600 si am observat o problema care initial am crezut ca este din cauza unui relanti subturat. Motorul vibreaza destul de tare (e evident ca nu sunt vibratii normale) , dar in momentul in care apas ambreiajul, vibratia dispare. Ma gandesc ca poate agata putin ambreiajul cand sunt in N? Aveti idee care poate fi sursa? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 4, 2022 Share Postat Aprilie 4, 2022 O să râzi, dar poate fi și de la sincronizare carburatoare, așa îmi făcea V-strom când am atins surubelul de reglaj. După reglajul fin, bătaia a dispărut, și eu mă întrebam dacă e problema de la ambreiaj. Verifică totuși și reglajul melcului, dacă ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Aprilie 4, 2022 Autor Share Postat Aprilie 4, 2022 (editat) Am mai facut un experiment. Pe cricul central, in neutru se invarte roata spate. Destul de tare, dar nu atat de tare sa nu o poti opri cu mana. Deci e destul de clar ca ambreiajul agata, nu? Editat Aprilie 4, 2022 de Cotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 4, 2022 Share Postat Aprilie 4, 2022 Acum 3 ore, Cotor a spus: Am mai facut un experiment. Pe cricul central, in neutru se invarte roata spate. Destul de tare, dar nu atat de tare sa nu o poti opri cu mana. Deci e destul de clar ca ambreiajul agata, nu? Degeaba faci experimente dacă nu știi cum funcționează organele motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Aprilie 5, 2022 Autor Share Postat Aprilie 5, 2022 Acum 12 ore, ENEOS a spus: Degeaba faci experimente dacă nu știi cum funcționează organele motocicletei. Mersi, chiar ma ajuta raspunsul asta. Acum 10 ore, patrick1 a spus: Acum e clar? Mersi de video. Cam astea sunt simtopmele. VID_20220405_075008.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 5, 2022 Share Postat Aprilie 5, 2022 Hărmălaia aia n-o s-o repari tu pe forum veci! Degeaba te simți ofuscat, experimentul tău cu roata care se învârte a relevat un comportament absolut firesc al motocicletei care nu are nici o legătură cu zgomotul și nici măcar cu ambreiajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 5, 2022 Share Postat Aprilie 5, 2022 Pe carburatoare aș merge prima dată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 5, 2022 Share Postat Aprilie 5, 2022 Acolo se aude (rău) o trăncăneală mecanică, amplificată poate de carburatoare nesincronizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Aprilie 5, 2022 Autor Share Postat Aprilie 5, 2022 Mersi de raspunsuri! Trancaneala dispare si daca maresc putin turatia (ex: la 1500 turatii motorul se aude normal). Adica din ce vad vibratia e a unui motor care merge subturat. As vrea sa cred ca e din carburatie si de asta am sa ma si ocup prima data. Cunoasteti pe cineva in Bucuresti care se ocupa de asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate