mielu Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 (editat) Si mi s-a intamplat chiar in drum spre EZ Rider... Mama lor care fabrica asa jeguri... Priviti si voi si spuneti daca ati mai vazut asa ceva! ------------------ P.S. Si bucata aia mica si janghinoasa am gasit doar acasa cand am dat jos capacul de pe dreapta al IJ-ului... Noroc ca aveam prin magazie niste platini de schimb. Editat Mai 21, 2004 de mielu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Omule, având în vedere că e material estic... e posibil orice. Ori sunt din cale afară de rezistente (destul de rar, dealtfel) ori se rup de nici nu le mai recunoşti, şi asta tocmai când îţi e lumea mai dragă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 Eh... din pacate ai dreptate. Si totusi bratele alea se presupune a fi din otel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 Si mi s-a intamplat chiar in drum spre EZ Rider... vezi daca mi-ai dat warn... ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 vezi daca mi-ai dat warn... ?!?! Lasa bey ca tot io ti l-am si scos! Hai sa n-avem bafta de d'astea! Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate