Robyb Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 Stie cineva unde pot sabla 4 jante aluminiu auto ? baiatul de pe Resitei ( Giz ) unde mergeam de obicei nu se mai ocupa cu sablat jante. Am gasit pe cineva in zona Plopi dar nu sunt multumit de rezultate ( granulatie prea mare ) As avea nevoie de cineva care se pricepe si a mai facut jante de aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 What? Giz nu mai sableaza/vopsește electrostatic deloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 (editat) Acum 4 ore, Robyb a spus: Editat Iunie 9, 2022 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 10, 2022 Autor Share Postat Iunie 10, 2022 (editat) Acum 20 ore, _Raul_ a spus: What? Giz nu mai sableaza/vopsește electrostatic deloc? din cate am inteles nu mai sableaza jante auto Editat Iunie 10, 2022 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T-n-T Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 Nu stiu daca te ajuta, dar eu iti recomand baiatul asta din Arad. https://www.facebook.com/kidpowdercoatings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate