Jump to content

T-n-T

Membru
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

About T-n-T

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lugoj, TM
 • Motocicleta
  CBR1000RR

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda SH150i, Yamaha R6, Honda CBR1000RR

Recent Profile Visitors

228 profile views
 • TNG

 1. Da roata jos si dute cu masina. O tranta e mai scumpa decat "niste banuti"
 2. La varianta 1 vei avea de facut slalom o buna perioada de drum. Mare grija ca sunt cateva gropi in care daca dai, slabe sanse sa ramai pe roti. Sfatul meu, Anina si la dus si la intoarcere.
 3. Puteti sa-mi sariti in cap, dar scoala de soferi e o gluma proasta. In scoala ii tine cu 30 km/h, la examen la fel. Iau permisele si cand se trezesc la 70-80 km/h nu stiu sa mai aprecieze distante, timpi sau perioade de franare. Totul este un business. Daca scoala de soferi s-ar face in asa fel incat sa iesi de acolo SOFER (nu pilot), costurile ar fi altele dar cu siguranta si accidentele mai putine. Poligon! Pana nu faci traseul perfect intr-un anumit timp, nu ai ce sa cauti in trafic!
 4. Sapand putin mai mult, se pare ca Art. 100 a fost modificat de HG 480 din 10 iulie 2013, asa cum bine a mentionat Doctor X. My bad... Asta inseamna ca discutiile nu-si mai au rostul. Aceasta modificare ne-a cam pus la zid...
 5. Ia cauta legea, sa vezi ce zice https://legeaz.net/regulament-aplicare-oug-195-2002-actualizat/art-100-utilizarea-partii-carosabile-reguli-de-circulatie
 6. Dezamagitor e putin spus. Ultimul alineat este fantezie.
 7. Ca sa tragem de lege si mai mult, poti fi si primul intr-un sir Si ocolesti o groapa (obstacol). Atunci e la fel de neregulamentar?
 8. Si ne intoarcem la definitia depasirii: Depasirea este manevra prin care un vehicul trece inaintea altui vehicul ori pe langa un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule in care s-a aflat initial.
 9. Parerea mea este ca atat timp cat nu calci linia continua, este legal. OUG 195/2002, Articolul 45, alin. (1) - Depasirea este manevra prin care un vehicul trece inaintea altui vehicul ori pe langa un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule in care s-a aflat initial. Pentru a intelege ce e cu sirul de vehicule, ne ducem la OUG 195/2002, Articolul 6, alin. (7) - banda de circulatie - subdiviziunea longitudinala a partii carosabile, materializata prin marcaje rutiere sau alte mijloace,
 10. https://www.clausweb.ro/gazduire-web.php cea mai ieftina varianta la ei este 0.75 euro / luna
 11. Cu riscul de a arunca lumea pe aici cu ce prinde la mana dupa mine, eu nu as recomanda SV650 unui incepator. Cuplul ala de la 2 V poate surprinde neplacut incepatorul. Comparativ cu 4 in linie care sunt cuminti pana pe la 6-7.000 de ture, SV650 are cuplu mult prea jos in ture.
 12. Merge trenul liniștit pe calea ferată și brusc o ia la dreapta! Iese de pe calea ferată și o ia prin arătură, porumb, cartofi, lucernă, iar porumb, pădure, cartofi, iar lucernă și iese înapoi la calea ferată și merge mai departe. Pasagerii șocați, se duc la mecanic sa vadă care-i treaba. Întrebat de cele întâmplate, mecanicul le răspunde: - Era un țigan la vreo 200 m, care se căca pe calea ferată, ce era să fac?! Pasagerii: - Trebuia să-l calci, dă-l în morții mă-sii ! Mecanicul: - Păi tocmai în lucernă l-am ajuns!
×
×
 • Create New...