Sari la conținut

Problema inregistrare scuter


Casi99
 Share

Postări Recomandate

Salut membrii acestui forum! De curand am adus un scuter din Germania, mai exact piaggio zip 50 fast rider din 1995 la care am doar un talon in limba germana cu toate specificatiile. Am vrut sa il inscriu pe primarie si avand nevoie de carte de indentitate l-am programat la RAR. Am mers la RAR-ul din Alba Iulia, iar cand unul dintre angajatii de acolo a venit sa ii faca o verificare vizuala a spus ca nu am cum sa trec rar-ul ca bordul este spart si in poze nu trebuie sa se vada etc. Am inteles acest lucru , dar apoi mi-a mai spus ca nu e ok din cauza ca in actele de germania scrie “viteza maxima 50 km/h” si ca nu il pot inscrie la primarie deoarece nu se incardreaza la categoria moped care are “viteza maxima 45 km/h si ca trebuie inscris cu numere normale si nu se incadreaza la categoria B pentru al putea conduce. E adevarat ce spune acel om? Si mi s-a mai spus ca daca vreau sa il inscriu pe primarie trebuie sa il duc undeva prin cluj la nu stiu ce service autorizat pentru al putea limita la 45km/h in acte. E posibil asa ceva??? Va rog sa imi spuneti daca il pot conduce cu B daca il inscriu normal cu numere negre, daca pot e perfect. Multumesc mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 minute ago, Casi99 said:

Si mi s-a mai spus ca daca vreau sa il inscriu pe primarie trebuie sa il duc undeva prin cluj la nu stiu ce service autorizat pentru al putea limita la 45km/h in acte

 

Trebuie sa-l duci al SF Moto in Cluj, e autorizat sa limiteze vehicule. Piaggio Zip atinge viteze mai mari de 50km/h, am reparat candva unul si prindea 80km/h.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 20 minute, mobiletron a spus:

 

Trebuie sa-l duci al SF Moto in Cluj, e autorizat sa limiteze vehicule. Piaggio Zip atinge viteze mai mari de 50km/h, am reparat candva unul si prindea 80km/h.

Am inteles si sunt constient ca majoritatea scuterelor merg mai mult de 50 km/h, dar aici e problema in acte, trebuie sa apara in acte 45km/h in loc de 50km/h

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...