Rocky124 Postat Iulie 26, 2022 Share Postat Iulie 26, 2022 Salut, doresc sa fac acest traseu cu un grupuleț și dacă aveti sugestii cum aș putea sa îmbunătățesc acesta. Dorim sa vizitam Transfăgărășanul și Transalpina în 3 zile. Menționez ca avem motoare naked/cruiser deci dorim sa evitam zonele neasfaltate. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocky124 Postat Iulie 26, 2022 Autor Share Postat Iulie 26, 2022 1 minute ago, Kristian K said: Eu am facut de cateva ori tura astfel:ziua 1 Transalpina,ziua 2 Cazanele Dunarii si ziua 3 Transfagarasan.Merita Cazanele incluse. Plecare din Cluj-Napoca. Aș fi dorit sa includ Cazanele, dar încă suntem la început de ture mai lungi așa încercăm sa ne formam încetul cu încetul:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 26, 2022 Share Postat Iulie 26, 2022 Traseul e ok, am facut de cateva ori partea de sud. Pentru 3 zile cautati sa va opriti in locuri interesante, sunt niste pesteri pe drum. Am auzit de la vara-mea, care locuieste intre Sibiu si Medias, ca drumul pe acolo ar fi foarte bun, ar fi singura modificare pe care as lua-o in seama. Ah, si pe bucata Alba-Turda e Piatra Secuiului, timpul v-ar ajunge sa faceti si ceva miscare pe picioare pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocky124 Postat Iulie 26, 2022 Autor Share Postat Iulie 26, 2022 5 minutes ago, AdrianB1 said: Traseul e ok, am facut de cateva ori partea de sud. Pentru 3 zile cautati sa va opriti in locuri interesante, sunt niste pesteri pe drum. Am auzit de la vara-mea, care locuieste intre Sibiu si Medias, ca drumul pe acolo ar fi foarte bun, ar fi singura modificare pe care as lua-o in seama. Ah, si pe bucata Alba-Turda e Piatra Secuiului, timpul v-ar ajunge sa faceti si ceva miscare pe picioare pe-acolo. Am uitat sa pun medias Sibiu, dar pe acolo am dori să mergem, mersi de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Iulie 26, 2022 Share Postat Iulie 26, 2022 Am făcut ieri TF si între baraj și cabana Capra asfaltul e destul de prost. Pe nord e foarte ok in schimb, cel puțin în comparație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate