Szmolen Postat August 3, 2022 Share Postat August 3, 2022 As vrea sa imi limitez o motocicleta de A2 dar nu știu cum și care sunt regulile care trebuie sa se încadreze motocicleta dacă contează puterea sau nu caci am vorbit cu cei de la sfmoto despre un yamaha yzf r6 și ei miau zis ca se poate dar nu știu ce sa zic caci are mai multe de 70de kw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 3, 2022 Share Postat August 3, 2022 Citeste legea, e foarte clara. R6 nu se poate limita la A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 3, 2022 Share Postat August 3, 2022 Acum 26 minute, Szmolen a spus: As vrea sa imi limitez o motocicleta de A2 dar nu știu cum și care sunt regulile care trebuie sa se încadreze motocicleta dacă contează puterea sau nu caci am vorbit cu cei de la sfmoto despre un yamaha yzf r6 și ei miau zis ca se poate dar nu știu ce sa zic caci are mai multe de 70de kw Mai respira si tu, nu tu punct, virgula, ne-ai omorat cu fraza asta. Ia da tu repede un search pe forum, limitare a2. Sunt cateva topicuri foarte clare. INclusiv si pe grupurile moto de fb. Si apoi iti vei da seama ca este inutila postarea ta. Ca sa nu mai zic ca ai inceput prost, nici nu ai citit ce inseamna CATEGORIA A2. SI nu, R6 nu se poate limita sa se incadreze legal la A2. Tehnic, poti limita ce moto vrei tu, si R1. ASta nu inseamna ca i si legal sa mergi cu el. ia scrie dupa mine in gogu: CATEGORIA A2-si apoi da click pe primul link, citeste definitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 4, 2022 Share Postat August 4, 2022 se spoate limitala si la 35kW, chiar si la 10kW daca vrei, dar nu se poate circula legal cu A2 cu ea hahahaha miau miau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 4, 2022 Share Postat August 4, 2022 miau tot ce vreau :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate