xSuperCata Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Deci de ceva timp simt o bataie destul de mare in scarite, mai mult ca sigur este de la lant.. mi s a spus ca sunt cateva zale strambe sau ceva de genu si cred ca atunci cand vin pe pinion bate.. Mai nou cand plec de pe loc imi si freaca ceva acolo la lant as crede eu . Stie cineva care ar putea fi problema pentru bataia in scarite, si daca e de la lant cum as putea sa rezolv fara sa cumpar alt kit. Mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Sau poti taia scarita, ca vad ca asta e deranjant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Acum 27 minute, xSuperCata a spus: daca e de la lant cum as putea sa rezolv fara sa cumpar alt kit. Mersi frumos Eu am un cauciuc uzat, mai are câteva zecimi până la markerele de uzură. Dacă știe cineva cum pot rezolva fără să cumpăr altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Acum 3 minute, ENEOS a spus: Eu am un cauciuc uzat, mai are câteva zecimi până la markerele de uzură. Dacă știe cineva cum pot rezolva fără să cumpăr altul... Pui anunt la donatii cu.....primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate