XorX Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 Unde se poate face in Bucuresti o cheie pentru o Yamaha FZ6? La Brico am incercat si mi-a zis ca nu fac cu chip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 Eu am făcut în Militari, la parterul unui bloc de lângă stația de metrou Gorjului, pe dreapta mergând dinspre A1 spre centru, după intersecția cu Moinești. Drept că am avut cheia blank (chioară, fără transponder), dar chip-ul, clonarea și tăierea profilului acolo mi le-a făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 2, 2022 Autor Share Postat Septembrie 2, 2022 multumesc mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 6, 2022 Autor Share Postat Septembrie 6, 2022 La 02.09.2022 la 14:28, XorX a spus: multumesc mult!! Poate mai ajuta si pe altii. Dupa ce am cautat pe la diverse centre Silca unde ar fi durat cateva zile, am gasit un nene f binevoitor si priceput pe la statia de metrou Tineretului, pe coltul in diagonala fata liceul Sincai. Rezolvat pe loc, are si chei brute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Master Key Shop in Sectorul 2 sunt Stapanii Cheilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Acum 9 ore, XorX a spus: Poate mai ajuta si pe altii. Dupa ce am cautat pe la diverse centre Silca unde ar fi durat cateva zile, am gasit un nene f binevoitor si priceput pe la statia de metrou Tineretului, pe coltul in diagonala fata liceul Sincai. Rezolvat pe loc, are si chei brute. Acum 54 minute, ilie.ardeias a spus: Master Key Shop in Sectorul 2 sunt Stapanii Cheilor Ar fi mișto dacă ați pune și niște prețuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Pierdut singura cheie la Subaru 2007. Le-am dus butucul din usa si un ECU Immob si mi-au facut cheie cu 450 ron. PIerdut singura cheie de la butuc bare portbagaj si mi-au facut cheie dupa butuc cu 100 ron. II stiu si pe cei de la Tineretului insa baietii de la Master Key Shop par cu ceva clase peste. Nu am nimic de castigat din a le face reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 Acum 6 ore, ilie.ardeias a spus: Le-am dus butucul din usa si un ECU Immob si mi-au facut cheie cu 450 ron. Eu știam că butucul contactului auto are măcar un vert în + față de cei de ușă/portbagaj/bușon/whatever, a.î. pt a face o cheie trebuie folosit contactul și nu un alt butuc de pe mașină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 Vertul in plus are 4 variante (in cazul meu la Subaru). Pentru a nu demonta contactul, poti taia 4 chei diferite si folosit pe cea corecta. Ori, exista un decoder care mi-a gasit varianta corecta, avand acum codul combinatiei corect. Dar mi-am facut totusi 3 chei. Sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 8, 2022 Autor Share Postat Septembrie 8, 2022 200ron taiat cheia si codat chip-ul. Cheia bruta 25 ron pe olx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate