Aleexaandruu Postat Septembrie 11, 2022 Share Postat Septembrie 11, 2022 Salutare! Vreau sa cumpar un triciclu Tula Muravey cu acte in regula. Nu conteaza in ce stare e, decât cadrul sa fie bun și sa aibă acte, restul pieselor le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Ce spui daca inlocuiesti in text decat cadrul cu doar cadrul? Nu suna mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Acum 11 ore, Aleexaandruu a spus: Vreau..... hahahahaha PS. daca chiar vrei, de ce nu lasi si tu o modalitate de contact, o locatie?? pfffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Nu trebuie nicio formulare. Trebuie puse cuvintele acolo unde au sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleexaandruu Postat Septembrie 12, 2022 Autor Share Postat Septembrie 12, 2022 (editat) Mulțumesc pentru corectare, din păcate sunt pe telefon și nu stiu cum sa editez.. nu cred ca e asa o mare tragedie o mica scăpare las și numărul meu de telefon in caz ca are cineva un cadru 0732604659 jud suceava Editat Septembrie 12, 2022 de Aleexaandruu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate