McKagan Postat Octombrie 17, 2022 Share Postat Octombrie 17, 2022 Buna seara. E cam din scurt dar totusi intreb: e cineva interesat de o tura maine? Nu m-am gandit la un traseu exact. Traseul aproximativ ar fi : Bucuresti (plecat dimineata, in jur de 8 ) - Targoviste - Rucar - Dambovicioara - Ciocanu - Sirnea - Pestera - Magura - Zarnesti -Brasov cu retur pe Cheia. Nu stiu cat de practicabil este drumul Ciocanu - Magura, nu am mai fost pe acolo. Eu sunt cu o Honda Varadero 1000. Pot fi si alte variante de traseu. Mers linistit, legal. Daca sunt doritori, astept. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 17, 2022 Share Postat Octombrie 17, 2022 Peștera-Măgura și până aproape de Zărnești nu este asfaltat. Practicabilitatea depinde deci de condițiile meteo. Poate ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate