vik55 Postat Octombrie 21, 2022 Share Postat Octombrie 21, 2022 SAL . Maine iese cineva la o tura max 500 Km prin tara pe unde este soare sau un Veliko ? Naspa frig rau si la 10 dim . S_a incheiat sezonul asa repede ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 22, 2022 Share Postat Octombrie 22, 2022 Un Veliko pe maine dimineata la 11.30 plecarea din OMV Bellu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 @anonymousdar mai pe la 10 nu vrei? Macar sa ne dam puțin și pe Shipka, o curbă ceva mai frumos nu doar drum drept până la Veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Noi suntem fitzobikeri de weekend, nu ne place frigu. Shipka la vara urmatoare de acu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Si eu voiam o Sofia blanao. Dar..e frig dimineata pt vitezele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Bine, sa recunoastem si ca am vrut sa stam sa vedem cursa MotoHePe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 stati acasa ca e frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 luni cand am mers la bucuresti au fost 0 grade de la slanic pana la ploiesti. credeam ca o sa imi degere varfurile degetelor (doar cu manusile de iarna) asa ca da, stati acasa cand e frig :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Culmea, am plecat si tarziu (11.45) si am ajuns si la Shipka! Centura Gabrovo e dementiala! Am dat o gonetă pe cinste! Cine mai e fan iesiri d'astea alergate sa ne lase mesaj privat mie sau lui Mentalist si il bagam in grup de plimbari! Scuze Vik55 pt deturnarea de topic esti binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 A zis cineva frig ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Pe 5 grade nu am mai mers de cand aveam Nipru (glumesc, nu am avut niciodata Nipru). O singura data in miezul iernii a trebuit sa mutam mobrele dintr-un garaj in altul ca ala primu il demola primaria si a trebuit sa mut mobra prin oras pe gheata la -3grade. Dar e singura aventura la mai putin de 15 grade pentru mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate