ninja Postat August 17, 2003 Share Postat August 17, 2003 na ca si pe speed se poate sta cu p**a in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 17, 2003 Autor Share Postat August 17, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 17, 2003 Autor Share Postat August 17, 2003 ehh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 26, 2003 Share Postat Septembrie 26, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 ftp://ftp.golannet.ro/moto/moviez/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Descarcati filmuletzul asta. Este de pe ftp-ul de mai sus. Care face asta la ai nostri are un un six-pack de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Daca va plac stunts uite aicea un trailer pt un vid nou http://www.linienmc.dk/mc-uheld/2003mar/JD...2%20trailer.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 baaah!!! intr-un filmuletz este prezentata o emisiune de stiri de pe postul CBS unde prezentatorii sunt terifiati de ce-au facut niste speed-eri. vorbeau de ei de parca erau ucigasi in serie. citez: "daca vedeti pe autostrada apropiindu-se de dumneavoastra asemenea inconstienti, nu va speriati! pastrati-va calmul si viteza la care rulati pana atunci" asta chiar a fost tare. parca erau talibani kamikaze, nu altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 ma rog...parca nici unul nu era pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 1, 2003 Share Postat Octombrie 1, 2003 mah eu cand i-am spus asa-zisului meu dirig ca imi plac motoarele m-a facut "donator de organe"... parca sunt batuti in cap.... aici motociclistii sunt considerati nebuni din cauza(nu vreau sa jignesc pe nimeni cu ce o sa spun) HD-istilor de "poveste" si a speed-erilor care merg cu 250-300 printre benzi si mor calcati de masini care schimba benzile si care se trezesc cu vitezanii langa ei, asa ca sa nu va impacientati cand ii vedeti pe astia speriati ca de bombe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 1, 2003 Share Postat Octombrie 1, 2003 la fel si eu...nici nu am motor si deja am fost catalogat drept donator... naspa ma...dar la astia este vorba de frica si de comoditatea lor. hiberneaza nu altceva. cred ca si statul la calc. mai mult de o ora e periculos...mai stii? poate-ti fracturezi vreun deget si ramai cu urmari grave pe viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Octombrie 1, 2003 Share Postat Octombrie 1, 2003 Descarcati filmuletzul asta. Este de pe ftp-ul de mai sus. Care face asta la ai nostri are un un six-pack de la mine mi se pare mie sau era ud pe jos?? ptr ca atunci nu cred ca era real. oricum, daca nu era facatura, tipii sunt tari de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rand0m Postat Octombrie 4, 2003 Share Postat Octombrie 4, 2003 Descarcati filmuletzul asta. Este de pe ftp-ul de mai sus. Care face asta la ai nostri are un un six-pack de la mine O singura problema......baietii arata o Hayabusa la inceput si sfarsit pentru secventele cu super viteza si arata total alta motocicleta pentru cascadoriile care le fac baietzii cu politistii. Fiti atenti la bordul motocicletei la inceput/sfarsit si atunci cand se misca pilotul. Dar, in retrospect MAMA CUM SE DUCEA HAYABUSA!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 mda... cred ca este un enduro acolo... oricum mai sunt niste filmuletze super tari. merge unu acolo cu 340 cu o busa vreo 2 minute. mai ia si cateva curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 sau le-au aratat "degetul" pe rand. si unul si altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rand0m Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 L-am vazut pe ala cu testul intre Hayabusa si ZX-12. FRATE ce se spargeau baietii in figuri. Stateau pe o roata mai tot timpul cand accelerau, si la unul chiar sa vazut maiestria cand era sa o piarda dupa un wheelie la 250 km/h si a readus-o pe linie dreapta cu foarte putin efort. Opiniile au forst impartite intre cele doua, dar clar, pe partea de sus ZX-12 merge mai binisor, dar pe acceleratie, frane si putere Hayabusa domneste cu impunitate. Apropo, politistii, de la noi, daca le arati "cifra 1" de pe motor ar fi bine sa te trezesti dupa aia in spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newjoker Postat Octombrie 10, 2003 Share Postat Octombrie 10, 2003 Se poate si asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SABBYKE Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 LA UN ANUMIT NIVEL POATE FI DISTRACTIE NU PERICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SABBYKE Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 CA SA MA FAC MAI BINE INTELES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SABBYKE Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 SAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate