Sari la conținut

Recomandare: WR250F/HondaCRF250/KTM exc-f 250


Postări Recomandate

KTM.

Honda o fi buna pe strada, dar nu au excelat in enduro. Am cunoscut o singura persoana care avea un CRF250X (varianta de enduro), cu upgrade-uri, toba nu stiu de care, amortizoare nu stiu de care....tot la KTM a ajuns. Avea probleme constant cu ambreiajul, nu stiu exact ce fel de probleme, insa injura constant ambreiajul. Am mai auzit eu ca merge vorba prin sat de ceva-ceva probleme cu supapele, dar nu e sigur. S-ar putea sa fie doar o vorba.

In schimb, cine a avut Yamaha WR250F a fost foarte multumit din punctul de vedere al fiabilitatii. Motociclete indestructibile.

La KTM mai trebuie sa schimbi una-alta, insa sunt cele mai bune pe partea de ciclistica. Le simti usoare, au centrul de greutate extrem de bine pozitionat fata de celelalte, au amortizoare mult mai performante. Si astea conteaza enorm atunci cand faci o urcare.

 

Acum depinde si de cati bani dispui. Daca ai 2000-3000 euro, iei ce iti cade in maini in banii astia, dar sa fie cat mai recent si in stare cat mai buna. Deja peste 4000 euro nu mai merita Yamaha si Honda, deoarece modelele lor s-au oprit pe undeva prin 2009-2011 ca si productie. Dupa nu stiu sa  mai fi facut. Iar diferenta intre un KTM 2015 si o Yamaha 2010 e imensa ca si conceptie, ciclistica, etc. Nici nu merita sa te mai uiti la modele 2009-2010.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...