Lonerider Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Caut să cumpăr următoarele componente pentru cască SHARK Evoline Series 3: - Piesa de fixare şi surubul pentru viziera parasolar (FX9153P - SUNVISOR FIXING HOOK + SCREW Evoline 3) - Viziera parasolar (VZ9115P - Sunvisor Evoline 3) Ştiu preţurile pe diferite site-uri, caut ceva sub acestea şi local. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Salut,putin offtopic, dar ce a patit casca de ai nevoie de piesele in cauza? INTreb ca are si sotia una identica, eu am varianta evo GT. Daca e vreo chestie specifica, defect, sa stiu..poate ma pazesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Februarie 13, 2023 Autor Share Postat Februarie 13, 2023 Nu cred sa fie vreo chestie specifica sau defect. Asa am primit-o si imi e mai incomod sa folosesc ochelari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate