Chivu Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 (editat) salut vreau sa aduc un motor pe roti din Italia. ma interesează dacă știe cineva ce acte trebuie sa primesc și la ce costuri de ridica acestea . din ce am citit și am înțeles din italiana au o taxa de "pasaj" care se aplica la transcrusul pe numele altcuiva, cred ca nu se aplica dacă îl scot din tara . pentru export cred ca se radiază iar apoi trebuie sa aplic pentru număr provizoriu . am înțeles bine procedura ? Editat Februarie 13, 2023 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 din cate stiu nu exista nr provizoriu. singura varianta este sa te intelegi cu italianu sa pleci cu actele lui, dupa care ii trimiti actele inapoi , el radiaza moto si iti trimite din nou actele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 13, 2023 Autor Share Postat Februarie 13, 2023 cică din 2020 s-a schimbat legea iar radierea se face înainte de a părăsi tara . au ceva număr temporar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 S-a schimbat legea chiar de prin 2018 din câte știu eu. Întreabă-i pe cei care se ocupă cu importul din Italia (de exemplu Biriș), ar trebuie să știe cel mai bine procedura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate