sebyteo Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 (editat) Salut, Am un CBR 600 F3, am gasti ulei in antigel, presupun ca trebuie schimbata garnitura de chiulasa. Plus mult alte operatiuni de intretinere, motocicleta n-a mai fost folosita de 4 ani. Pe cine recomandati ? Sau cine se incumeta s-o surubareasca? Multumesc! Editat Martie 22, 2023 de ivan pedala Editat in limba romana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Martie 22, 2023 Autor Share Postat Martie 22, 2023 Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 Acum 7 ore, sebyteo a spus: Salut, Am un CBR 600 F3, am gasti ulei in antigel, presupun ca trebuie schimbata garnitura de chiulasa. Schimbătorul de căldură (denumit popular "termoflot")? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 Termoflotul mai degraba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate