TOTOlici Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Salutare! As avea nevoie de un sfat. Am montat un cric central si acum trebuie sa apas foarte tare pedala de frana ca sa se aprinda becul de stop. Frana strange la o apasare usoara, dar becul nu se aprinda decat dupa ce fortez. Daca apas maneta de frana fata, becul se aprinde imediat. Kw versys 650 2020 Cric central swmotech Toate bune, Sab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Ai modificat poziția switch-ului frânei spate, de regulă e acționat de un arc tras de pedală și el poate fi apropiat sau depărtat pt reglaj. SW Motech e de vină! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOTOlici Postat Aprilie 4, 2023 Autor Share Postat Aprilie 4, 2023 On 4/1/2023 at 8:00 AM, ENEOS said: Ai modificat poziția switch-ului frânei spate, de regulă e acționat de un arc tras de pedală și el poate fi apropiat sau depărtat pt reglaj. SW Motech e de vină! Salutare si multumesc pentru raspuns! Banuiesc ca este vb despre acel switch din plastic negru prins cu arc din poza 1, nu ? Toate bune, Sabin On 4/1/2023 at 11:14 AM, DesertEagle said: Multumesc! La mine functioneaza, doar ca trebuie apasata mai tare frana de picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 4, 2023 Share Postat Aprilie 4, 2023 Da da, ăla. Din prima poză aș zice că i-ai îndoit suportul, pare câș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Aprilie 4, 2023 Share Postat Aprilie 4, 2023 Si mie mi se pare putin indoit. Ori incerci sa il indrepti ori faci reglajul din switch. Se poate infileta/ desfileta pana functioneaza corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate