bizoo_n Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Pe scurt: care Doamne iarta-ma din toate inelele astea din imagine sunt simeringurile? Sau altfel: daca e sa-mi comand "simeringuri" care dintre piesele din imagine ar trebui sa le comand? Eu am mai comandat, da' al naibii sa fiu daca mai stiu ce. Banuiesc ca in primul rand nr. 4. Da' 2,3 si 5 ce sunt? De 6 nu se pune problema ca aia o stiu, ca-i la suprafatza. Spiritul atehnic e punctul meu forte. Help? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Nr. 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 nr 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2007 ok, multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 2- este cuzinetul, 3- saiba, 4- semering, 5- siguranta, 6- antipraf, atentie mare la montare sa na uiti sa pui saiba adica nr 3 ca altfel nu vei mai putea scoate semeringul... decat pe bucati.... la urmatoarea demontare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 se recomanda sa schimbi si garnitura 6 de antipraf. oricum la louis se vinde simeringul cu tot cu garnitura (in jur de 9 e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 se recomanda sa schimbi si garnitura 6 de antipraf. oricum la louis se vinde simeringul cu tot cu garnitura (in jur de 9 e) pe louis se vand semeringurile la set de 2 buc si antiprafurile la set de 2 buc sunt separate....nu este set de si de semeringuri si de antiprafuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate