ianachim Postat Mai 19, 2023 Share Postat Mai 19, 2023 fugit in lume’ cu banii de paine dupa un Thassos de o saptamana am ajuns in Creta un singur cuvant…. IREAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 20, 2023 Share Postat Mai 20, 2023 Multă pâine mănânci dacă ți-au ajuns banii pt excursie! Frumos, n-am ce zice. Păcat că văd niște dreptunghiuri negre în loc de câteva poze și le-aș fi preferat mai puțin editate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Mai 20, 2023 Share Postat Mai 20, 2023 Felicitari pentru tura! Poti da mai mult info ref ferry spre Creta? De unde , optiuni , orar , preturi cu moto ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2023 Autor Share Postat Mai 20, 2023 Acum 13 ore, Grigore1 a spus: Felicitari pentru tura! Poti da mai mult info ref ferry spre Creta? De unde , optiuni , orar , preturi cu moto ? Multumesc! salutare https://www.anek.gr/en/ am folosit aceasta companie pui data ce fel de confort vrei ce moto ai si primesti pret am plecat la 21 am ajuns la 06 omenesc si odihnit … inca o zi pe Creta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 11, 2023 Autor Share Postat Iunie 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate