Omuzapezii Postat Iunie 4, 2023 Share Postat Iunie 4, 2023 Salutare, Trebuie sa imi schimb bateria la GS si nu stiu exact ce sa imi iau. Imi poate recomanda cineva ceva de calitate sau ma poate indruma ce sa caut mai exact? In afara de voltaj si amperaj nu prea am idee la ce sa ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 4, 2023 Admin Share Postat Iunie 4, 2023 Acumulatorii de genul costă între 400 și 1000 ron. Tu ai vreun plafon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Omuzapezii Postat Iunie 5, 2023 Autor Share Postat Iunie 5, 2023 13 hours ago, l.u.v said: Acumulatorii de genul costă între 400 și 1000 ron. Tu ai vreun plafon? Ma gandeam un 500-600 ron max. Daca exista o diferenta substantiala intre o baterie de 600 si una de 800 posibil sa fac un efort financiar, dar daca diferenta e marginala, atunci nu are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 5, 2023 Admin Share Postat Iunie 5, 2023 E cam la ghici cu bateriile. Eu am pus Rombat pe mașini și motor, sunt mulțumit de ele. E drept că am doar vreo trei ani cu cea mai veche pe auto, dar pana acum nicio problemă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate