SONYC Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 (editat) Sambata, ora 08.00 - Socar Blvd. Theodor Pallady nr. 50 Satul de calamarii gatiti de greci in toate felurile, poftesc la un bors autentic de peste. Ritmul va fi unul sustinut, km aprox: 700 Imi dati de veste daca intereseaza pe cineva. Editat Iunie 20, 2023 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 + 1 ; 80% , mai vorbim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Salut! Imi place idee ta de tura dar din pacate voi fi plecat din Bucuresti. Ma intorc la inceputul lui Iulie si voi fi disponibil penntru astfel de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 @vik55 Sigur, imi dai de veste. Intre timp sun la casa Teo sa fac o rezervare. @Alex28 E ok, chiar daca nu le anunt pe toate, fac ture in fiecare saptamana si ne putem vedea la urmatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Daca nu apare neprevazutul, ma bag si io. Confirm Vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 22, 2023 Autor Share Postat Iunie 22, 2023 Oki doki Rezervarea la restaurant e facuta, prognoza meteo e buna, am sters oleaca si mobra.. voie buna si asfalt uscat sa avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Sal. Man eu zic pass nu vreau s a incurc . Toate bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 (editat) Nu vad cu ce ai putea sa incurci sau pe cine, dar nu vreau sa insist daca ti-ai facut alte planuri. Daca se intampla sa te razgandesti, stii unde ne gasesti, atat dimineata cat si dupa-masa Editat Iunie 23, 2023 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Vreo sansa la plimbare de 2 zile, cu dormit in Bulgaristan? Ceva gen harta atasata... As baga ceva mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 Weekend-ul trecut am bifat zona Burgas - Pomorie/Sozopol/Nessebar si n-as merge saptamana asta din nou. Eventual, peste vreo doua saptamani, as vrea sa vizitez Plovdiv-ul cu al sau amfiteatru roman. Maine sunt hotarat pe borsul ala pescaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Traseul de maine l-ai gandit pe secundare?...sau pe autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 Aveam de gand sa las navigatia sa isi faca de cap, cel putin la dus. Sunt insa deschis la sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Daca evitam 100% autostrada, ma bag. Arsul de gaz pe autostrada nu e placerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 Chiar de treaba asta vorbeam dimineata cu un coleg de motocicleala si sugestia lui a fost sa mergem pe drumul vechi spre mare. Atat timp cat nu ma bagati pe macadam, eu unul sunt ok cu orice traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Eu merg pe orice drum, orice traseu...atata timp cat nu e autostrada. Si ideal este sa ne ducem pe un drum si sa ne intoarcem pe altul (pe cat posibil). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 Daca e ok, putem face traseul maine dimineata la benzinarie cand ne vedem toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Perfect, ne vedem maine la 08.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 23, 2023 Autor Share Postat Iunie 23, 2023 @d a n Schimbam locul de intalnire: benzinaria TSV din Branesti - ora 08.15 Notez numarul meu de telefon: 0747.048.787 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Ok, ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 26, 2023 Autor Share Postat Iunie 26, 2023 Multumesc pentru participare, baieti! Sa ne revedem voiosi si sanatosi la o calatorie ceva mai lunga, cele 7 lacuri din muntii Rila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate