Sari la conținut

Alex28

Membru
  • Număr conținut

    369
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alex28

  1. Trebuie sa apara aici: https://fullmatchsports.cc/motogp/motogp-2023-race/
  2. Albania chiar m a surprins intr-un mod placut, oamenii sunt mai ok decat ma asteptam. Singura lor problema este ca au alergie la cardurile de credit :)) Mi a placut mult traseul si iti multumesc! Sper sa mai postezi si urmatoarele ture ca sa am de unde ma inspir:)
  3. Mi a placut mult partea de sud a Greciei, foarte multe curbe si destul de libera. Chiar mi-a parut rau ca am avut multi km de facut in zilele respective si am fost destul de obosit.Nu ma asteptam sa am parte de atat de multe curbe. Dar aveam deja cazarile luate si nu am mai avut ce face. Cam astea au fost modificarile: De la lacul Orhid am fost prin parcul natural Galica si am intrat in Grecia tot din Macedonia. Apoi am stat prin Thessaloniki si Halkidiki cateva zile, Dupa Meteora am fost catre Athena pentru cateva zile, iar apoi am urmat traseul prin sud unde am fost si pe insula Elafonisos fiindca cineva de aici a recomandat-o. Apoi in Albania am mers in orasul Berat si la Kanionet e Osumit, dar am respectat traseul de pe coasta. Prin Montenegro a fost la fel pana la Kotor si apoi catre Podgorica, doar ca dupa Podgorica tu cred ca ai mers pe autostrada spre Belgrade, eu am evitat autostrazile pe acesta portiune si am avut parte de curbe larg deschise care mi-au placut foarte mult. Ma si saturasem de curbele tip ac de par. In rest mi am luat mereu cate o zi libera la maxim 2-3 zile de mers. Ca orase si viata de noapte mi-au placut mult Belgrade si Kotor.
  4. Gata tura propusa de tine. Am facut cateva mici modificari si a a durat 3 saptamani. Am pus si cateva poze.
  5. Salut! Ne am intalnit in Petrom la Giurgiu si am schimbat cateva vorbe. Ma bucur sa citesc povestea si sa vad pozele!
  6. Salut! Am inceput sa fac pregatirile si m am uitat mai atent pe harti. Link ul de la a treia parte este identic cu cel de la prima. Ma poti ajuta si cu ultima piesa de puzzle?
  7. Salut! Imi place idee ta de tura dar din pacate voi fi plecat din Bucuresti. Ma intorc la inceputul lui Iulie si voi fi disponibil penntru astfel de ture.
  8. Pai asa si merg mereu, nu inteleg ce ti se pare extraordinar. De cativa ani am schimbat motocicleta si port costum textil, mi se pare mult mai ok fata de cel de piele.
  9. Fix in August am timp sa merg dar asta e. Rezist destul de bine la caldura, cand aveam sportiva mergea doar echipat full in costum de piele.
  10. Subcsriu pentru ruta din maps. Poate reusesc o plimbare in Grecia la vara.
  11. Marc Marquez All In este pe Filelist https://filelist.io/details.php?id=820145
  12. Le am vazut pe site ul postat de Pzkpfw. Am instalat extensia Urban VPN Proxy pe Google Chrome si a mers.
  13. Plictisitoare cursele de la SSP si SBK. Sa speram ca maine vor fi ceva dueluri.
  14. Poate ne ajuta colegul PzKpfW si cu cursele de astazi. Nu stiu cum le gaseste, am incercat si eu sa le caut dar site ul respectiv nu are o functie de cautare.
  15. Salut! Ai cumva cursa de azi?
  16. Multumim pentru cursa!
  17. http://ft.freestreams-live1.com/bt-sport-2-uk/ Stream pentru testele de azi
  18. https://fullmatchsports.cc/motogp-2022-japan-gp-race-replay-round-16/ Pentru cine nu a vazut toate cursele
  19. Ce cursa frumoasa am avut la SSP
  20. Cu placere! Va mai las un link cu stream uri unde puteti gasi WSBK, MGP, F1 la o calitate destul de buna. http://yk.freestreams-live1.com/
  21. cursa de ieri
  22. Super tura! Acum imi pare rau ca n-am putut veni.
  23. Salutare! Vin si eu daca ma primiti weekendul acesta, nu am pretentii de traseu.
×
×
  • Creează nouă...