vik55 Postat Iulie 11, 2023 Share Postat Iulie 11, 2023 Sal. As baga sambata o TA. pe la racoare . As pleca pe la un 8 : 30 Petrom Militari . Daca mai este cineva interesat ,,,,,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 (editat) Sâmbătă este MAN. Poate te tentează. Editat Iulie 12, 2023 de chucki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 12, 2023 Autor Share Postat Iulie 12, 2023 Lume multa caldura mare prefer muntele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 8.30 este tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 13, 2023 Autor Share Postat Iulie 13, 2023 (editat) Nu cred ca esti interesat de asa ceva banal , ce mai conteaza ora . Editat Iulie 13, 2023 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 13, 2023 Share Postat Iulie 13, 2023 Acum 2 ore, vik55 a spus: Nu cred ca esti interesat de asa ceva banal , ce mai conteaza ora . Samb asta chiar sunt la munca sapt trecuta am muncit prin sibiu si am avut treaba si pe TF in zona de padure si platou era ok insa in rest este caldura mare iar TA este si mai golasa deci de soare cat cuprinde o sa ai parte daca pleci la 8.30 vei ajunge exact cand e tot melteanul cu solenta pe TA si nu te bucuri de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 13, 2023 Autor Share Postat Iulie 13, 2023 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 13, 2023 Share Postat Iulie 13, 2023 Azi pe Transalpina, asa ca luati aminte si socotiti de doua ori daca sa tranzitati zona! Aia alba-i grindina, nu-i zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Ai de viata mea, multam' fain de notificare Ivan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Stiu ca nu are treaba cu transalpina dar aveti grija la vreme. In baia mare ieri in 10 min s a intunecat cerul si a venit asta. Fara grindina, dar ploaie si vant puternic, mi a dat gsa jos cu tot cu cutii. A batut fix din lateral si l a impins instant. Apoi furtuna a ajuns pe la bistrita. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26395653-furtuna-puternica-distrus-viitoarea-centura-ocolitoare-orasului-beclean-pod-prabusit-probleme-judetul-bistrita-nasaud-aflat-sub-avertizare-vreme-rea.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 14, 2023 Autor Share Postat Iulie 14, 2023 Multam pt. info. Ies la plimbare si ma duc pana unde este Ok , daca este ok trversez si ma intorc pe valea Oltului daca nu se poate intorc si acasa foarte simplu NU ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate