David Nistor Postat Iulie 21, 2023 Share Postat Iulie 21, 2023 Salut vreau sa imi cumpar o motocicleta tip enduro/cross care sa aiba doua locuri, cum este suzuki dr 350 vreau sa mai stiu modele de motociclete de genul asta, vechi si foarte rezistente simple la motor. Imi place foarte mult ca are viteze lungi, deci ma pot plimba cu ea si sotia mea pe la munte si in padure fara sa schimb vitezele ca un pianist. Multumesc si o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 23, 2023 Share Postat Iulie 23, 2023 La 21.07.2023 la 22:47, David Nistor a spus: Salut vreau sa imi cumpar o motocicleta tip enduro/cross care sa aiba doua locuri, cum este suzuki dr 350 vreau sa mai stiu modele de motociclete de genul asta, vechi si foarte rezistente simple la motor. Imi place foarte mult ca are viteze lungi, deci ma pot plimba cu ea si sotia mea pe la munte si in padure fara sa schimb vitezele ca un pianist. Multumesc si o zi buna! Dr-ul nu este nici enduro, nici cros, e un dual-sport sau enduro-turer. Ce intelegi tu prin "in padure"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Nistor Postat Iulie 25, 2023 Autor Share Postat Iulie 25, 2023 Pai, am mers ca vad unu si m-a dat o tura omul care il avea, eu am 80 de kg el creca tot atata, fratioare cu 350 am mers amandoi avion prin gropi pe panta fara nici o problema. Eu initial voiam sa iau doua crossuri si o remorca sa mergem impreuna sa ne dam, pe la munte, pe drumuri forestiere, dar la cum merge ala ma gandesc sa iau doar unu o remorca si mergem amandoi, eu sunt pasionat de natura si rauri,imi place sa descopar locuri/peisaje noi cine stie pe unde mai ajung cu unul ca ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate