calinandrei94 Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 Buna seara in primu rând la toată lumea . Am și eu o curiozitate dacă ați auzit sau chiar exista posesori care au dat jos catalizatorul la o Honda hornet pc41 din 2007 Eu mi-am pus o evacuare sport in locul celei stock însă diferenta e aproape inexistenta . Dacă o săi dau catalizatorul jos creez probleme motorului? Orice raspuns / sfat e binevenit . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 Senzor are înainte sau după catalizator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinandrei94 Postat Iulie 26, 2023 Autor Share Postat Iulie 26, 2023 Acum 8 ore, Lucian_M a spus: Senzor are înainte sau după catalizator? Nustiu sa îți spun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Acum 10 ore, calinandrei94 a spus: Eu mi-am pus o evacuare sport in locul celei stock însă diferenta e aproape inexistenta. Dacă o săi dau catalizatorul jos creez probleme motorului? Este normal ca diferenta sa fie minima, toba sport vs stock, asta datorita catalizatorului. Poti monta si un Akrapovic de 1K eur, sunetul va fi tot pe acolo. Poti elimina catalizatorul, dar nivelul de emisii al noxelor se va modifica in plus, ori asta incearca toata planeta, sa reduca acest nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate