Lup69 Postat Noiembrie 2, 2023 Share Postat Noiembrie 2, 2023 (editat) In scurta vacanta din septembrie, mi-am facut timp sa revin intr-un loc minunat. Pacat de versantul din stanga cascadei, a fost lasat golas in urma unei furtuni... Editat Noiembrie 2, 2023 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 mergi odata iarna, prin ianuarie-februarie, sa vezi atunci ce fain e, inghetat partial, plin cu turturi de gheata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 6 ore, apriliacluj a spus: mergi odata iarna, prin ianuarie-februarie Neapărat cu 🏍! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 4, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2023 On 11/3/2023 at 12:02 PM, apriliacluj said: mergi odata iarna, prin ianuarie-februarie, sa vezi atunci ce fain e, inghetat partial, plin cu turturi de gheata! Mi-am propus si asta, dar cand ajung in zona sunt tot timpul contra-cronometru... 18 hours ago, ENEOS said: Neapărat cu 🏍! Iarna cu 🏍 in tara, exclus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 4, 2023 Share Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 20 ore, ENEOS a spus: Neapărat cu 🏍! Esti uom rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate