Florin.4b Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Salut, dețin o Honda CRM 75 1978, și de curând m am gândit ca să îi refac instalația electrică de încărcare, motocicleta merge tot frumos numai ca nu are instalație de încărcare, până acum am folosit o baterie moartă, instalația mi ar fi trebuit doar pentru far,stop și semnalizari, problema este alta din instalație tot ce am este statorul/stabilizator și releul de încărcare ce ar trebui să cumpăr? Și cum ar trebui să procedez m ai departe adică să o fac, mai este posibil de reperat? Dacă puteți lăsa o schemă ceva după care să mă ghidez mi ar fi de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Noiembrie 28, 2023 Share Postat Noiembrie 28, 2023 Daca ai doar statorul banuiesc ca ai nevoie si de oala. Aia nu prea ai cum s-o construiesti. Aici gasesti piese si coduri OEM pt referinta: CMSNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate