Bored Panda Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Nu am gasit un topic dedicat acestui model asa ca il deschid pe acesta. Este una la vanzare acum pe olx. Nu stiu mai multe detalii despre ea. Cei interesati pot sa il contacteze pe vanzator. PS: nu il cunosc pe vanzator si nu am nici o legatura cu acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Vrei sa iti iei crusier? Ma rog, barja Dracovenia este un Goldwing diliu, facut lowrier cruiser. E misto asa, ca idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Decembrie 14, 2023 Autor Share Postat Decembrie 14, 2023 Ca idee, da, mi-as lua. Doar ca idee. Ca sa trec la fapta mai trebuie rezolvate alte probleme de genu': "-unde o tin?" Intelegi tu ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Acum 14 minute, Bored Panda a spus: Ca idee, da, mi-as lua. Doar ca idee. Ca sa trec la fapta mai trebuie rezolvate alte probleme de genu': "-unde o tin?" Intelegi tu ideea... Vei avea si problema spatiului pt picioare. COmplet inexistent pentru cat esti de inalt :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Decembrie 14, 2023 Autor Share Postat Decembrie 14, 2023 22 minutes ago, Adrian M. said: Vei avea si problema spatiului pt picioare. COmplet inexistent pentru cat esti de inalt :)))) Mno, in acest caz nu o mai cumpar. M-ai scapat de o grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxMusterman Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 (editat) A avut un prieten neamt un Valkyrie, il luase de nou cu o poveste destul de faina. Ceva cadru militar din USA stationat din Germania si-a comandat motocicleta in 2007, dar pana sa ajunga a fost mutat din Germania. Spunea neamtu ca ar fi incercat americanu sa duca motoru in US, dar cumva era destul de complicata procedura si pana ce a ajuns motoru s-a facut 2008 si a venit criza. Long story, a stat la dealer vreo 1 an si ceva, aia disperati, asta cu niste bani a luat-o cu aprox. 20k€. O bijuterie de motocicleta, am inteles ca Honda cheltuia mult mai mult pentru producerea ei decat pretul de vanzare. Eu am avut placerea sa merg cam 1km cu ea, dar nu pot sa dau o parere. Stiu doar ca nu parea grea sau greu de condus. A vandut-o acuma vreo 3-4 ani, stiu ca luat peste 30k€. Acuma vad ca is cam tot pe acolo, probabil ca la pretul asta vor ramane mult timp de acuma. Clar e motor pe care il iei cu 30k€, il ti 2-3 ani, faci cateva mii de km in mare stil si o vinzi poate in profit. Dar sa ai banii aia intai. Editat Decembrie 14, 2023 de MaxMusterman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Acum 1 oră, Bored Panda a spus: Mno, in acest caz nu o mai cumpar. M-ai scapat de o grija. ah,imi faceam griji :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate