HondaRider Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Salutare! Am de facut un drum de la Cluj la Botiza in MM. Google Maps imi da prima variantă Tg Lăpuș - Botiza ca traseu. Cum e starea drumului până acolo? E asfalt peste tot, se circulă ok sau mai greu? Mă sfătuiți sa iau traseul ăsta sau sa încerc alta rută? Mă intereseaza să ajung cat mai repede și în condiții cât de bune posibil. Mulțam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre1968 Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Tronsonul Tg Lăpuș - Botiza nu cunosc ; Pana la Tg-Lapus , de la Dej sau Ileanda (de la E58), NU recomand traseul Casei-Rugasesti-Chiuesti-Rohia ; este foarte ingust si s-a si stricat. Este foarte bun traseul (asfalt nou, peisaj frumos) : Galgau-Coroieni-Razoare sau : Uriu-Dobric-Spermezeu-Tarlisua-Suciu de Sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 Salut, E buna varianta. Asfalt bun. Mergi asa: Cluj-Galgau-Targu Lapus-Suciu de Sus (intre Suciul de Jos si Sus, ai asfalt putin mai naspa, dar e ok si acolo)-Grosii Tiblesului-Botiza. Asfalt ca in palma. Masina sa iti fie echipata de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Decembrie 14, 2023 Autor Share Postat Decembrie 14, 2023 Iau ruta pe la Gâlgău, Tg. Lăpuș .. etc. Mulțumesc de ajutor, băieți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Decembrie 18, 2023 Autor Share Postat Decembrie 18, 2023 Revin cu un update legat de starea drumului, am fost ieri si poate ajuta pe cineva. Drumul e foarte bun pana la Grosii Tiblesului, care a fost inchis datorita conditiilor de iarna. E inchis pana in martie, nu se poate circula pe el. Am facut o ocolire pe la Copalnic Manastur, Cavnic, Barsana si am ajuns in conditii foarte ok. La retur am venit pe varianta Bogdan Voda - Sacel - Beclean - Cluj, drumul perfect si pe aici. Daca cineva merge dinspre Cluj in Maramuresul Istoric in perioada asta, as recomanda varianta Beclean - Sacel - Bogdan Voda, etc, e cea mai rapida avand in vedere faptul ca pe la Grosii Tiblesului drumul e inchis. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate