Sari la conținut

imre1968

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de imre1968

  1. Tronsonul Tg Lăpuș - Botiza nu cunosc ; Pana la Tg-Lapus , de la Dej sau Ileanda (de la E58), NU recomand traseul Casei-Rugasesti-Chiuesti-Rohia ; este foarte ingust si s-a si stricat. Este foarte bun traseul (asfalt nou, peisaj frumos) : Galgau-Coroieni-Razoare sau : Uriu-Dobric-Spermezeu-Tarlisua-Suciu de Sus.
  2. imre1968

    informatii motocicleta

    In Gherla este doar o singura benzinarie (Petrom). Cu o verificare vizuala pot sa te ajut, dar nu sunt as in motociclete.
  3. Eu am Shoei Multiec ,si sunt multumit. Am cumparat-o folosita, dar in stare foarte buna , cu 200-220 de Euro. Pentru sotia Schubert C3 (rosie) , la fel. Cred ca raportul pret/calitate este foarte bun. Shoei si Schubert sunt marci consacrate, si nu degeaba. C3 (C3pro) este singura casca flip-up, care respecta si conditiile de siguranta impuse unei casti integrale.
  4. Salut ! Cumpara ce-ti doresti , ce visezi ! Eventual sa ai grija de dimensiuni (inaltime, greutate). Am citit si eu multe pe forum. Unii spun ca, pentru incepatori e mai indicata una mai mica. Si eu visam la un Harley, dar nu-mi permite buzunarul. Initial m-am gandit la Yamaha Virago 535, mai ieftina, frumoasa. Dar este mica pentru mine (180 cm). A ramas Honda Shadow 750 ; o bijuterie ! Are 750 cmc si 250 kg. Si n-am avut nici o problema ! ! ! Am stapanit-o de la bun inceput ! Este prima motociclete pe care m-am urcat (in afara de scoala), si n-am avut nici un eveniment. Deci : Cumpara ce-ti doresti , ce visezi ! poti citi si aici : /index.php?/topic/744739-sfat-de-incepatori/&do=findComment&comment=4302539
  5. Si eu sustin parerile anterioare. Eu am 180/80kg ; am Honda Shadow 750 (vezi poza). Si eu am avut aceeasi dilema acum 6 luni. Pe de o parte multi pe forum recomandau motociclete mici pentru incepatori, pe de alta parte altii recomandau motoare mai mari pentru inaltimea mea. Era prima data cand m-am urcat pe motor dupa scoala, dar pot sa spun ca am reusit sa o stapanesc foarte bine, fara evenimente ; am aproape 1000 km cu ea. Achizitionarea jucariei a depasit binisor bugetul alocat, dar nu-mi pare rau deloc.
  6. imre1968

    Hai La O Plimbare !

    Ghiran nu mai face pt.moto ; la VASROM se face dar numai A si scuter.
  7. imre1968

    Hai La O Plimbare !

    In Dej se face scoala numai pentru A. Eu in vara asta am terminat, daca vrei i-ti dau nr.tel al instructorului.
  8. imre1968

    Hai La O Plimbare !

    Bineinteles ; suntem cativa.
×
×
  • Creează nouă...