valentin vx 805 Postat Decembrie 29, 2023 Share Postat Decembrie 29, 2023 Salut am si eu o problema la vx ul meu ,de ce bujiile sunt negre iar dupa o perioada ancep sa dea s. canteia anapoda.Mentionez ca am facut un test de compresie si rezultatul a fost de 13 bari pe cilindru.Sa fie oare din carburatoare?Amestec prea bogat de benzina?Va multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Decembrie 29, 2023 Share Postat Decembrie 29, 2023 Salut! Prima intrebare: Te pricepi sau nu te pricepi? --> Daca nu te pricepi - apeleaza la un mecanic. Daca te pricepi si nu ai sculele potrivite si corecte - apeleaza la un mecanic A 2 a intrebare: Cand au fost ultima data curatate si sincronizate carburatoarele? S-a schimbat si setul de garnituri, cui pointo... etc? A 3 a intrebare: De cat timp se intampla acest lucru? Mersul motorului s-a d.egradat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 29, 2023 Share Postat Decembrie 29, 2023 Acum 2 ore, valentin vx 805 a spus: Salut am si eu o problema la vx ul meu ,de ce bujiile sunt negre iar dupa o perioada ancep sa dea s. canteia anapoda.Mentionez ca am facut un test de compresie si rezultatul a fost de 13 bari pe cilindru.Sa fie oare din carburatoare?Amestec prea bogat de benzina?Va multumesc anticipat!!! Roaga un moderator sa-ti mute topicul. L-ai deschis in sectiunea gresita. Pentru probleme tehnice exista topicul se service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate