SOCKY Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 O noua tendinta ? Cum s-ar putea numi ?..... Trash Bike Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 unicat...imi place. dar il prefer pe cel din spatele lui... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 e belea. misto rat bike-urile, dar in ro nu prea poti iesi cu asa ceva ca i-ti ies amenda imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Iata un tunning pe care eu l-as aplica si la masini: bushitura ca arta. Din pacate, legea nu da voie. Dar ar fi un teren pentru imaginatie mult mai mare decat tunningurile actuale, unde, in afara de praguri, spoilere, eleroane si alte briz-brizuri, nu mai e nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 e beleeea.desi mai mult salivez dupa ce-i sub rezervor.va dati seama cat s-a chinuit ala sa indoaie tot pe el, si cat a trebuit sa-l lase sa oxideze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 eu cred ca e oxidare fortata....adica baie de acid slab. nu cred ca a facut-o si apoi a lasat-o ani de zile in ploaie...numa daca nu cumva a facut-o din piese de la cimitirul de moto. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Eu sunt anti-rat dar asta este frumos. Este buna ideea cu aripa care se lateste in jos ca la Herleyurile si Indiancele vechi. Apropo de oxidare fortata , un tip spunea cum isi rugineste el raturile pe cre le construieste. Ori le sableaza si le lasa asa ori ia un flex cu perie de sarma si curata piesele pe care le vrea ruginite.Ruginesc singure complet in cateva zile,mai ales in cazul sablarii. O stiu din proprie experienta cu sablatul ,deci cam asta ar fi tehnica cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 da domnle' ... e belea rat-ul ... chiar dak nu imi prea plac asta e fain cat de curand ma apuc si eu de unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate