solomia Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 (editat) Salutari Am văzut sezonul ce a trecut ca au început sa apară la noi multe modele de motociclete triumph Eu as vrea sa o schimb pe cea actuala și m ar tenta un model 675 Nu cunosc pe cineva care sa aibă acest model și m ar ajuta niște informații Editat Ianuarie 18 de solomia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 Mergi in showroom (daca esti din Bucuresti) si ai sa capeti toate info necesare. Si eu am avut intentia sa iau un 675, dar pana la urma m-am orientat catre alt model din motive financiare. Pe lista scurta e un speed triple 1200 RS. Sunt masinarii facute cu simt de raspundere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Ianuarie 19 Share Postat Ianuarie 19 (editat) Acum 18 ore, solomia a spus: ...Nu cunosc pe cineva care sa aibă acest model și m ar ajuta niște informații Cauta pe google-youtube-facebook(pagini/grup al modelului respectiv) Găsești toate informatiile din lume mai sus.. de asemenea, daca vrei sa observi pe viu calitatea materialelor, a construcției, cum spune colegul @Kassu, mergi si pana la magazinul care vinde. Abia aflii si ofertele, poate o rabla, ceva. Succes. Editat Ianuarie 19 de Cristian C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solomia Postat Ianuarie 19 Autor Share Postat Ianuarie 19 Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate