Sari la conținut

Cristian C.

Membru
  • Număr conținut

    346
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cristian C.

  1. Îți pot spune ce am pățit eu. Am fost pentru remedierea problemei de suport Nr neconform și s au luat de mine și pentru toba. Cam asta a fost povestea.
  2. Salut, tocmai au anunțat recent că s a suspendat orice înscriere prin invitații din diferite motive. Nici vip nu se mai poate cumpăra sa trimiți invitații.
  3. Salutări tuturor. M-a încântat și pe mine subiectul lansării acestui model. Am văzut că au apărut și review-uri. Unele arată chiar și puncte mai puțin pozitive pe care le identific și la motorul pe care îl dețin (390adventure) și anume top speed asemănător, accelerație asemănătoare, instabilitatea la 130+. Un plus ar fi înălțimea în șa, poate și ergonomia mai ok față de modelul de comparație (motorul meu, fiind în categorie). Altfel.. în cazul meu o comandă de piese originale sosește cam în 3-6 zile la magazin+transport curierat de la ei către adresa mea. În încheiere, de frumos e frumos.
  4. Salut.. construcția genților pentru rezervor e diferită. Cel puțin jumătate din geanta e rigida, că să poată fi eficienta pentru acea prindere. Nu știu cum vei putea tu adapta asta.. probabil ți se va rupe ca naiba in timp riscând să nu o mai poți folosi deloc. Succes.
  5. 1. Iridium (NGK, denso) 2. Nu înțeleg, ce trebuie sa se sincronizeze? 3. Pot fi cauze multiple.. gunoi la pompa de benzina, bobine.. (am un amic cu bobinele problematice. Așteaptă unele noi originale)
  6. RR-urile mai au problema cu cablajul de la contact.. daca are hiis.. e foarte posibil că acel cablaj sa se fi copt. Am avut RR 2008.. m a lăsat în drum. S a incercat lipirea firelor.. a ținut câteva săptămâni. Am comandat antena noua. Vreo 400lei, nu mai știu, înlocuit și la revedere. P.s: tot la fel pățeam, nu tu semnal la pompa de benzina, nu tu killswitch nimic. Doar aprindere far, bord..
  7. Susțin cele spuse de tine. Nici nu se compara eficienta uleiului, lipsa mizeriei la curățat/una.. costurile.. 1L de 85w140 îmi ajunge 2 ani. Costul lui e 50lei sa zicem cel mai ieftin. Atât timp de 2 ani. Cât despre curățat.. eu șterg/dau lustru cu o cârpă înainte de ungere(pe la oring-uri). Îl face luna și bec cârpă. Când plouă, dau cu ulei și atât.. Nu mai zic că pentru curățat+uns consum 10 minute maxim.. asta daca aduc standerul cu mine și trebuie să l și duc înapoi.
  8. Salut. Si eu il am de nou, 2022, 12.000km fara probleme pana a incuput sa o ia razna. La GoRacing am fost si eu si mi-au spus cele mentionate in postarile anterioare. Nu vor rezolva problema ta sau pana o fac iese din garantie de tot. Dupa ce am desfacut si reasamblat totul cum am mai spus nu a mai avut simptome. nici n am mai apucat sa merg prea mult cu el.. cativa km doar.
  9. Oke.. îmi expun și eu aici experiența trăită cu cele 2 site uri. Temu îmi livrează de fiecare dată în cele 10zile maxim menționate. AliExpress a început să se miște și el destul de bine, după ce a trecut perioada de Crăciun/an nou la ei au revenit la normal cu comenzile, ajung in maxim 15zile.
  10. Am demontat astăzi toată partea din față, inclusiv modulul accelerației de pe ghidon.. n am găsit nimic în neregula, contactele curate, mufate corespunzător, nimic îndoit, ciupit. Am folosit un spray de contacte bun in mufe, le am cuplat la loc și cam aia a fost. Am mișcat in ambele direcții, nu s-au întâmplat nimic, Cruise control-ul funcționează perfect. Rămâne de văzut zilele astea daca reapar nereguli.
  11. Mâine sau poimâine demontez toată partea din fata, din nou.. o sa verific conexiunea mufelor (Cruise a fost mutat la instalația accelerației) poate r o neregula acolo, o sa aplic și spray de contacte. Cablul e liber, nu trage, nu se sugruma, naiba sa l ia. Să sperăm că e doar un contact prost. Dar munca demontării părții din fața.. e crunta, durează 1 zi întreagă.
  12. Am acasă, dar eram in alt județ, Intr o comună izolat :)) Ca update.. a fost simplu. Am fost la service și mi au dat 2 vești, una buna și una proastă. Cea bună că e posibil instalația accelerației să aibă ceva (mai nou am găsit tiparul problemei, când virez dreapta la viteză foarte mică se întrerupe accelerația). Cealaltă veste e că n o să remedieze KTM problema pe garanție. De ce? Probabil vă întrebați. Am motorul de un an și 12.000km evident că am pus un kit de proiectoare, manșoane încălzite, și la o astfel de problema apar in filmări doveditoare ale problemei. Mi au spus sa verific problema pe cont propriu, iar daca aflu ce e, să readuc motorul la starea stock, și se încearcă rezolvarea pe garanție.
  13. Am aplicația Torque versiunea plătită cu adaptor de la mufa de sub șa, aia roșie euro5 6pini la obd2 12 pini sau cât are și modul de citire (un dispozitiv obd2 cu conexiune bluetooth). Da, revin cu update-uri. P.s. : Chestie "fun" am rămas azi fara baterie c am uitat manșoanele pornite.. auto protectia a intrat la sub 12v și le a oprit.. dar cu 11v și ceva nu mai faci nimic. Mi-au ieșit ochii împingând la ea.. Intr un final când am reușit să o pornesc.. surpriza.. nu funcționa accelerația. Mai încarcă bateria la relanti.
  14. Anul ăsta a început să facă figuri 390-ul din dotare, cu aproape 12.000km pe ceas. Mai exact check engine și lipsă semnal accelerație. Când vrea ea, pe neanunțate. Pe forumuri oamenii spun că au fost înlocuite pe garanție ansamblul accelerației, clapeta de accelerație sau ambele. O sa mai studiez problema, poate mă apuc să curăț mufele cu spray contacte eventual și mers la service. Ce sa zic, măcar dacă aș fi avut-o ținută "la iernat" dar am tot utilizat-o ocazional iarna asta.
  15. Cauta pe google-youtube-facebook(pagini/grup al modelului respectiv) Găsești toate informatiile din lume mai sus.. de asemenea, daca vrei sa observi pe viu calitatea materialelor, a construcției, cum spune colegul @Kassu, mergi si pana la magazinul care vinde. Abia aflii si ofertele, poate o rabla, ceva. Succes.
  16. Eu știu ca oglinzile nu se pun la capetele de ghidon. E pe raspunderea ta daca se va lega sau nu politistul de acest lucru sau rar-ul.
  17. Corect. Reviziile "ca la carte" le are facute in intervalele specificate. Am vorbit cu oamenii la service si au fost destul de deschiși, au spus ca e foarte bine ca il schimb si intre perioadele de service. Ba mai mult.. acasa pul ulei verde in ea, la service ei folosesc ce recomanda producatorul, culoare galbena. (Spun asta in ideea in care "nu isi dau seama" uite ca in cazul asta isi pot da seama). Dar nu despre asta e vorba. Motorul are tot felul de upgrade uri.. mai depinde si de oameni si intelegere. Cat despre timp.. daca timpul nu imi permite sa ma plimb jumatate de zi, decat sa stau degeaba 1-2 ore, mai bine bibilesc la motor.
  18. E doar o simplă plăcere de-a mea, ca fie cat mai fresh. Si cu 600-le rr procedam cam la fel, la ~3.000 faceam schimbul.
  19. Între timp al meu 390 '22 a împlinit 10.000km. Fara probleme până acum, are 5 revizii făcute la fiecare 2.000km. Apă paie și bătaie, vedem ce mai pun pe odometru pana la finalul anului, apoi ne ocupăm de 2024 :))
  20. Revin cu o noua situație, ar trebui sa fie prezenta si la restul motoarelor 390 adv. Mai exact jocul de aprox 5mm spre înainte și inapoi la "butucul" cu amortizoarele din cauciuc de la foaia roții spate. Atasez niște poze cu dimensiuni convertite si "update-ul" care a dus la remedierea problemei. Pros si cons.. ar fi ca tampoanele acelea deja incep sa se striveasca de la forta de rotație, probabil in timp trebuiesc inlocuite.(sunt confectionate dintr un cauciuc plasticos.. aiurea) De asemenea functionarea transmisiei a fost semnificativ inbunatatita, quickshifter-ul funcționează ca uns acum, daca smucea putin înainte, chiar de la acel joc in zona din spate.
  21. Felicitări pentru plimbare, pare că a fost frumos, asfalt uscat!
  22. Pare evident ca acolo nu atinge plăcuța, pe partea cealaltă e la fel, sunt diferente față - verso? Poti suspenda motorul si învârti de roata cat sa vezi daca atinge prost discul, daca e stramb.. Probabil pe viitor necesita inlocuit discuri, placute, servisat etrieri. Asfalt uscat!
  23. Nu știu dacă și voi, dar eu abia aștept momentul finalului de contract cu Honda, să vedem dacă își poate valorifica talentul de pilot pe un prototip KTM, Aprilia sau Ducati.
  24. Cristian C.

    Accidente 2023

    A avut parte de un reminder, poate folosește stb-ul si uber-ul pe viitor.
  25. Astăzi am fost cu Ktm-ul iubitei mele la service pentru o completare cu altigel.. are pe bord 450km si a mers cu el sub minim tot acest timp.. cred ca a fiert motorul, garnitura la chiulasa, o sa comand preventiv un alt motor 0km sa nu cumva sa aiba probleme peste 10 ani. Ce ma sfatuiti? Nu il mai pornesc anul asta, sa nu se strice.
×
×
  • Creează nouă...