Jump to content

Cristian C.

Membru
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Cristian C.

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Carnet moto din
  2018
 • Motocicleta
  Suzuki GSF 650s k7
 • Numar Moto
  PH 01 HIH
 • Club
  -

Recent Profile Visitors

250 profile views
 1. Pnm, daca asta e un pitic de al tau "Sa fie de firma domne"... ale mele au ventilator si am cumparat si model de capace cu corp mai lung, farul implicit becul led neavând aerisire sau ceva si nu mi s a topit, nu mi a luat foc, e in regula după aproape un întreg sezon.
 2. Sa inteleg ca link un e unul informativ? În alta ordine de idei ar fi destul de scumpe philips. Cu led nu e voie in far, spun cei de la itp si rar.. Eu am pe bandit unele la 60 lei, h7, căutate cu atentie, sunt geniale. Luminează foarte bine, nu mi am luat flash din sens opus, asta cred ca inseamna ca am reglat corespunzător fasciculul de lumina.
 3. Nici nu stiu ce ti ar putea raspunde cineva la postarea asta. Motocicletele alese de tine sunt mai robuste, Nustiu ce sa zic, ori ai o statură mai solidă, ori ceva experienta in ale motociclismului sa pilotezi una dintre ele. Pentru un începător nu ma duce capul la un raspuns.
 4. Si cand te gândesti ca un procent de >70% își dau cu părerea din auzite si din cunoștințele acumulate dealungul timpului, nicidecum din experienta.. accidentelor. Un lucru e cert, in astfel de circumstante ai minimul de noroc încât prin experienta pe care o ai sa reușești să minimizezi daunele, sau pur si simplu te duci pe copca, ajungi rece si te plâng apropiații.
 5. M am gandit ca in oras (buc) daca nu mergi doar 1-2 in 8-10k ture n au ce dureri de cap sa se instaleze. :)) Sunt persoane si persoane, unele care vor să audă cat mai mult zgomot, altele care vor sunet de scuter
 6. Dopuri de urechi, da. Faza nu e de ce evacuare zgomotoasă ai, ci de zgomotul vântului bonus pe lângă motorul care se aude si el cum se aude, care urca decibelii aia sus si supăra, de unde apar si dureri de cap uneori. Spun asta pentru drum mai lung, in oras oricum nu prea are relevanță. Dopurile sunt pentru sănătatea noastră, a motociclistilor, mai ales de când "moda" e cu burlanecat mai goale pentru majoritatea. Dacă ti a picat atât de tare pe evacuarea aia.. Nu pot decat sa ti urez spor in a o face cat de silentioasa consideri.
 7. Dopuri ai incercat? Sunt 5 lei cele portocalii 3m. Eu le folosesc cand ies din oraș la drumuri mai lungi. Inteleg ca tu vrei ceva (legat de evacuare) eu vorbesc altceva (legat de db) .. Dar mi se pare o varianta mai simpla.
 8. Parerea mea este ca nu ar trebui să te grăbești in a face o alegere, orbit de o oferta ca aceea pomenită în postare. Ce te face daca "Nu ti vine" modelul? Am văzut motocicliste pe modelul ala si parea ca e facut pentru fete, persoane mici, medii. Dacă spui că esti mai corpolent, ar trebui să detii/stapanesti si o motocicleta mai serioasă, "mai masiva" (înalta, cu ceva caluti).
 9. Cred ca scopul era pur si simplu informativ cu vedere la faptul că sunt in stock, pot fi ridicate foarte repede. Legat de preturi.. Nu e site/magazin care sa aiba oferte sub prețul pieței, e doar marketing, sau chestii psihologice. Unii pun botul, alții doar trec cu vederea. Ah, si mai e si caterinca, sa n o neglijăm.
 10. Dot de maxim 18 luni, am achiziționat anvelopele de la ei cu un dot de 6 luni vechime, servicii de calitate, personal de calitate.
 11. Eu o să încerc să ajung la timp, din ce văd în descrierile profilelor voastre o să îl treacă iar toate apele pe banditul meu.
 12. Poate pentru că sunt numai "alergăreți" majoritatea și nu au chef de plimbări mai liniștite.
 13. Urmăresc și eu cu interes postarea, dacă reusesc să scap mai devreme dimineață de la muncă poate ajung și eu la tura de mâine.
 14. Doamne, doamne cum ti ai expus parerea aici, sa ma înmoi tot. Foarte adevarat ce ai grăit, foarte mișto formulat, dar copii ăștia cu "sportivele in/pe creier" nu inteleg nici explicat in felul asta. Cati % dintre motociclisti au pornit in hobby ul asta cu sportive de 600-1000!?.. ca vin si randul acelor motoare (sau nu) in posesia fiecaruia la un moment dat, poate asta e dorința de explorare, cunoaștere, curiozitate, sau satisfacere a unei dorințe/plăceri. In rest.. suntem toti niște rebeli dom'le.
×
×
 • Create New...