ubord Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 ...dar mai sigura cu mobra... Sau din ciclul " Da, aiasta o fo' buna! O mărs! Numa ce-o reparat-o si n-o apucat a mere cu ea... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 O mărs și-așa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 (editat) o mărs o dudă (altefel nu ne punea poze cu cuzinetu) Inttebare, daca pt jawe cz-uri,ij-uri si mz-uri (chiar si simson) se gasesc chinezisme pe toate gardurile (pentru restaorat) pt mobre tăt aşe,sau .. sau care (mai) are are,care nu nu .. Editat Ianuarie 29 de shui .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Buna intrebare , si eu am nevoie de un ambielaj de mobra 50 super . Aveti idee de unde pot cumpara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Mai sunt cativa care vand piese din dezmembrari, chiar zilele trecute era un baiat care vindea doua motoare complete cu 800 lei. Nou nu cred ca vei gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 "Vand 2 motoare de Mobra in stare de functionare la pretul de 600 lei bucata negociabil .locatia se află în jud olt relații la nr de tel .0762341426 ." Am postat anuntul luat de pe un grup, nu il stiu pe vanzator si nici starea motoarelor n-o cunosc...dar ai numarul de telefon si poti sa-i pui o intrebare! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Februarie 3 Share Postat Februarie 3 Multumesc mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Februarie 9 Autor Share Postat Februarie 9 ...ceva, ceva a iesit ..nu grozav...poate o sa mai mearga... +8 grame ochiul mare a bielei, -9 grame boltul, +10 grame partea de translatie a bielei(cam mult...nu va mai merge cu 29.000 de ture...) +0,01 in plus la diametrul boltului nou... Presa cracanata...o sunca a mers mumos , cealalta cu gripare... Mai trebuie centrat...in limita a 0.1mm s-a centrat in bucsa de presare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate