Bogdan11231 Postat Ianuarie 30 Share Postat Ianuarie 30 Salut ! Am un Suzuki GS500 1991 si este nevoie sa ii schimb discul de frana pe fata.Am gasit pe un site un disc cu diamentrul la prezoane de 10,5mm si pe alt site la 10,4mm.Acea diferenta de 0,1mm este sesizabila?In caz ca il cumpar pe cel de 10,4mm s-ar potrivi?Tin sa mentionez ca la ambele se specifica ca sunt compatibile cu GS500 1989-2011.Multumesc si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 (editat) Acum 8 ore, Bogdan11231 a spus: Salut ! Am un Suzuki GS500 1991 si este nevoie sa ii schimb discul de frana pe fata.Am gasit pe un site un disc cu diamentrul la prezoane de 10,5mm si pe alt site la 10,4mm.Acea diferenta de 0,1mm este sesizabila?In caz ca il cumpar pe cel de 10,4mm s-ar potrivi?Tin sa mentionez ca la ambele se specifica ca sunt compatibile cu GS500 1989-2011.Multumesc si asfalt uscat! Ia un subler si masoara gaurile de montaj ale discului actual si diametrul exterior al prezoanele existente. Cel mai probabil nu sunt tolerante atat de mici intre prezoane si gauri si ma astept sa fie prezoane de 10 mm, avand acel 0.4 / 0.5 ca toleranta de montaj. Cel mai probabil sunt compatibile insa nu strica sa verifici. Editat Ianuarie 31 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Se potrivește oricare din ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 3 Share Postat Februarie 3 Oricare, fara grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate