sebyteo Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Salut, Gasesc pe cineva din bucuresti care sa repare pompa de frana pentru un gsx 600 f 1998? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Depinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Acum 14 ore, sebyteo a spus: Salut, Gasesc pe cineva din bucuresti care sa repare pompa de frana pentru un gsx 600 f 1998? Multumesc ! Orice mecanic ar trebui sa poata repara pompele de frana fara probleme. Eu mi le-am servisat singur la toate motocicletele. Iti trebuie kit-ul de reparatie (garnituri / pistonas), cleste de sigurante si rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Comanda un kit reparație pompa frana oem.o poți repara singur.nu ai nevoie de un skr,la care sa plătești manopera cat pentru o pompa noua Asta daca e pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Si asta daca nu e decalibrat canalul pistonului din pompa, cum am patit eu, si cumperi degeaba kit de reparatie. In cazul asta nu se mai poate repara nimic. De-aia am scris "Depinde". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Acum 6 minute, sandu07 a spus: Comanda un kit reparație pompa frana oem.o poți repara singur.nu ai nevoie de un skr,la care sa plătești manopera cat pentru o pompa noua Asta daca e pompa Depinde daca corpul pompei are uzura peste limita de servisare. Daca are, degeaba o repari ca nu va tine. Acum 4 minute, Speedy.K a spus: Si asta daca nu e decalibrat canalul pistonului din pompa, cum am patit eu, si cumperi degeaba kit de reparatie. In cazul asta nu se mai poate repara nimic. De-aia am scris "Depinde". Na ca am scris acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Februarie 8 Autor Share Postat Februarie 8 multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate