sebyteo Postat Februarie 7, 2024 Share Postat Februarie 7, 2024 Salut, Gasesc pe cineva din bucuresti care sa repare pompa de frana pentru un gsx 600 f 1998? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 7, 2024 Share Postat Februarie 7, 2024 Depinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 8, 2024 Share Postat Februarie 8, 2024 Acum 14 ore, sebyteo a spus: Salut, Gasesc pe cineva din bucuresti care sa repare pompa de frana pentru un gsx 600 f 1998? Multumesc ! Orice mecanic ar trebui sa poata repara pompele de frana fara probleme. Eu mi le-am servisat singur la toate motocicletele. Iti trebuie kit-ul de reparatie (garnituri / pistonas), cleste de sigurante si rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Februarie 8, 2024 Share Postat Februarie 8, 2024 Comanda un kit reparație pompa frana oem.o poți repara singur.nu ai nevoie de un skr,la care sa plătești manopera cat pentru o pompa noua Asta daca e pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 8, 2024 Share Postat Februarie 8, 2024 Si asta daca nu e decalibrat canalul pistonului din pompa, cum am patit eu, si cumperi degeaba kit de reparatie. In cazul asta nu se mai poate repara nimic. De-aia am scris "Depinde". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 8, 2024 Share Postat Februarie 8, 2024 Acum 6 minute, sandu07 a spus: Comanda un kit reparație pompa frana oem.o poți repara singur.nu ai nevoie de un skr,la care sa plătești manopera cat pentru o pompa noua Asta daca e pompa Depinde daca corpul pompei are uzura peste limita de servisare. Daca are, degeaba o repari ca nu va tine. Acum 4 minute, Speedy.K a spus: Si asta daca nu e decalibrat canalul pistonului din pompa, cum am patit eu, si cumperi degeaba kit de reparatie. In cazul asta nu se mai poate repara nimic. De-aia am scris "Depinde". Na ca am scris acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 8, 2024 Share Postat Februarie 8, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Februarie 8, 2024 Autor Share Postat Februarie 8, 2024 multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate