Madmars Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Salut, Este pe aici cineva care ofeta transport moto pe platforma/duba pt moto Bucuresti-Bergamo-Bucuresti sau Bucuresti-Viena-Bucuresti? sunt interesat de acest transfer pt moto BMW R1250 GS. Merci, Sebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 (editat) In ce perioada ai nevoie ? Cu Viena, te pot ajuta. De Italia, nu am timp... Editat Februarie 22 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madmars Postat Februarie 25 Autor Share Postat Februarie 25 Salut, As avea nevoie ca motorul sa ajunga in Viena in 17-19 iunie 2024 si ar trebui preluat din Viena pe 24-26 iunie 2024 (depinde cum gasesc eu bilete de avion si cum poti tu ajunge cu moto). Cam ce costuri ar fi? Multumesc, Sebi Cazacu 0721849434 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Eu sunt flexibil si dibaci Gasim o soluție convenabila pt tine, nu iti face griji. Te sun maine ( duminica e pt relax si familie) Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 La 25.02.2024 la 11:46, Madmars a spus: Salut, As avea nevoie ca motorul sa ajunga in Viena in 17-19 iunie 2024 si ar trebui preluat din Viena pe 24-26 iunie 2024 (depinde cum gasesc eu bilete de avion si cum poti tu ajunge cu moto). Cam ce costuri ar fi? Multumesc, Sebi Cazacu 0721849434 salut , pentru Bucuresti -Viena 250 euro si retur la acelasi pret , gasesti motocicleta la Viena cand ai avion fara probleme Adrian 0722.331.330. sau Whats App Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Iunie 24 Share Postat Iunie 24 Problema rezolvata....nu suntem "debaci"...doar, de cuvânt...așteptăm și returul... Spor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Misiune îndeplinită...vacanta încheiată cu succes...din toate punctele de vedere... Ne auzim la următoarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Cum ați procedat pana la urma? De unde pana unde, costuri, durata? Sunt interesat pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Dacă întrebarea îmi era adresata mie.. Ne putem auzi pentru o oferta personalizata...totul difera in funcție de perioada dorita , modelul moto, etc.. Acum, a fost vorba de ruta București Memmingen și retur.. 0040 722 525 076, telefon sau whatsapp și discutam.. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Acum 13 ore, LionEl a spus: Cum ați procedat pana la urma? De unde pana unde, costuri, durata? Sunt interesat pe viitor. 🫢 La unii ,transparenta încă lasa de dorit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madmars Postat Iulie 3 Autor Share Postat Iulie 3 Acum 19 ore, LionEl a spus: Cum ați procedat pana la urma? De unde pana unde, costuri, durata? Sunt interesat pe viitor. Salut, Totul a fost foarte simplu. Am stabilit ca cel mai rapid mod de a ajunge in Dolomiti este din Memmingen, asa ca acolo am trimis moto din Bucuresti, iar eu am luat avionul cu Wizz. Cand am aterizat motocicleta cu tot echipamentul complet si bagajul, ma asteptau pregatite. La retur, dupa 8 zile de motociclela, am ajuns in Memmingen seara, am lasat motocicleta si toate cele in duba care ma astepta si am mers la hotel, avionul il aveam ziua urmatoare. Cand am ajuns acasa la Bucuresti, a ajuns si motocicleta, deci super rapid si in conditii excelente. Overall am avut o vacanta reusita fara grija transferului motocicletei. Am avut si asigurare de transport inclusa. Eu am platit pentru: 1250 GS cu bagaje si echipament, pentru perioada dorita de mine, 750 de euro dus-intors. Tariful poate varia in functie de moto, perioada... Va recomand cu incredere sa apelati la Cristi Nazarov, eu am fost foarte multumit. Acum 22 ore, Cristi Nazarov a spus: Misiune îndeplinită...vacanta încheiată cu succes...din toate punctele de vedere... Ne auzim la următoarea... Multumesc inca o data pentru tot. Chiar a fost o vacanta reusita fara grija transferului. Cu siguranta ne auzim la urmatoarea tura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate