Adri190 Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Salut!! Eu sunt în căutare de un forza 350 de ceva timp și am găsit mai multe variante, aveți ceva sugestii ce ar fi de verificat la o eventuală cumpărare pentru modelul ăsta? Va mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Miercuri la 10:28 Share Postat Miercuri la 10:28 La 20.04.2025 la 22:37, Adri190 a spus: Salut!! Eu sunt în căutare de un forza 350 de ceva timp și am găsit mai multe variante, aveți ceva sugestii ce ar fi de verificat la o eventuală cumpărare pentru modelul ăsta? Va mulțumesc! Din Noiembrie 2024 am un Honda Forza 350 (înmatriculat în Noiembrie 2023, avea 360 km când l-am cumpărat) cu care am făcut deja 1500km. După 7 ani și 22000km cu un scuter Kawasaki J300 (aka Kymco), trecerea la Honda este o noua experiență. Pozitivă. Confirm problema cu rugina pe țeava dintre motor și tobă, mi se pare că e doar la suprafață. Ce am mai constatat: - maneta stânga decalată ca poziție (înclinare) față de cea din dreapta - a trebuit să trec de două ori pe la Moto..eam ca să îmi alinieze ghidonul cu roata (ei zic că sigur că am prins ceva gropi care explică un posibil șoc, no comment) În rest, nimic pentru moment. Eu sunt mulțumit. Asfalt uscat! P.S. Având în vedere ce mână grea am, în oraș nu reușesc să cobor sub 4.5l%. În afară, e altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate