turanoid Postat Martie 15 Share Postat Martie 15 Salutam stimabilii.M-am apucat sa croșetez la un rezervor de Jawa/Cz,urmând să sudez un nou tunel,și vreo două petice...treabă e că sub cele 5 straturi de lavabila am dat de urme de nichelare/cuprare,și chiar alămire.Ei,cum sudam damigeana?.Ar fi elegant alămit TIG(brazare parcă-i zicese...)dar aici doar MIG/Corgon.Ar merge cu sarma de Cu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 merge fara probleme cu mig-mag , sarma pe care o vezi tu are foarte putin cupru si siliciu in ea din diverse motive DAR nu este sarma de cupru brazarea cu tig nu e pentru oamenii care pun intrebari e pt aia care stiu sa raspunda. ai gasit urme de brazare pentru ca probabil asa a fost facut initial rezervorul, ca sa-l poti suda corect cu mig-mag trebuie sa inlaturi toate urmele de brazare, sa ai otel curat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Martie 16 Autor Share Postat Martie 16 Nasol cu rașchetatul..am zis că mă pun cu-n Dremel pe acolo,dar rămâne cam subțirel in multe locuri.D-aia întrebam,poate cineva a încercat sarma de Cu,plin.Stiu că cea de otel este cuprata pe ext.Producatorul sârmei de Cu,specifică și posibilitatea folosirii ei la table otel puțin aliate.Dar n-am găsit nici un review/topic pe tema in cauză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate