Sari la conținut

turanoid

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    lehelbalazs@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    hd sportster
  • Numar Moto
    HR 07 NZA

Informații profil

  • Interests
    cartoons

Vizitatori Recenți Profil

864 citiri profil

turanoid's Achievements

  1. Nasol cu rașchetatul..am zis că mă pun cu-n Dremel pe acolo,dar rămâne cam subțirel in multe locuri.D-aia întrebam,poate cineva a încercat sarma de Cu,plin.Stiu că cea de otel este cuprata pe ext.Producatorul sârmei de Cu,specifică și posibilitatea folosirii ei la table otel puțin aliate.Dar n-am găsit nici un review/topic pe tema in cauză.
  2. Salutam stimabilii.M-am apucat sa croșetez la un rezervor de Jawa/Cz,urmând să sudez un nou tunel,și vreo două petice...treabă e că sub cele 5 straturi de lavabila am dat de urme de nichelare/cuprare,și chiar alămire.Ei,cum sudam damigeana?.Ar fi elegant alămit TIG(brazare parcă-i zicese...)dar aici doar MIG/Corgon.Ar merge cu sarma de Cu?
  3. Afumaciune!Bogaciune amestecul,sau scânteie deficitara...ești încă cu bobina care a venit cu aprinderea?Tre schimbata.
  4. Bravo de lucrare!Aici tocmai ne-a vizitat un TS trecut de 100k km;motor anii 70(ambielaj încă de fabrica!),pilot 72 ani. ETZ-ul de langa este al unui consatean de-al meu dedicat pe acest model.Singurul lucru schimbat la TS-ul donmului este roata de ETZ fata,pt frana pe disc;cind merge la ITP ul lor,tre sa puna roata originala inapoi.Gasca de seniori din care face parte,fac Europa pe comuniste(mz,Pannonia,ij-56}Unul dintre ei,a dat si-0 fuga pina in Mongolia (pannonia cu atas) Cetateanu cu ij ul vrea si alte continente...
  5. A mea e prospatura;'91,mai are pana la menopauza.Ultimii si cei mai prosti ani pt dnepr.91-93.HD e roata de rezerva a mt-ului;naveta,coclauri,donor de piese,suport moral,etc. Din lateral rotile sint ovale;se poate folosi un bailag in zona deficitara prin introducerea unui slap,desperecheat,intre raf si cauciuc.Privit de sus,nu este 8,ci semnul infinitului; corespunzator timpului petrecut cu bibilitu' la dansa.
  6. Se poate pune și colivie din titan de șurub implant stomatologic,daca n-ai balamaua aia in toleranta C3.In regim(temp) de operare-dilatare termica-se foarfeca filmul de oloj...cat vrei sa tina...nici vioara lui Stradivarius nu merge fara sacâz;rupe corzile.
  7. Si totusi Pamantul e rotund,iar rotile la dnepr ovale.Drezina in cauza a facut o baie de multime la intalnirea organizata de Ramona & Co. acum vreo 2 ani(?);s-a putut vedea/pipai/testa,si bea din rachiul adus de catre fericitul proprietar.Unic,pe persoana fizica;inainte de 90 fiind pe inventarul unei intreprinderi.Domn'Chirita i-ar fi decontat omului carburantul,numai sa vina la intalnirea dumnealui.Stiu ce (nu)s-a facut la el,avand deosebita onoare de fi consultant/audit tehnic al acestui MT in ultimii 20 de ani.Si Legenda continua.
  8. Apogeul calitativ au fost anii 70'.De vreo 20 de ani vine la tratament balneo-climateric in zona mea, un MT-10 de-un leat cu al tau,perfect functional,trecut de 100k km ;din exces de zel i s-au revizuit chiulasele,in rest totul horiginal/functional;...cheia de contact,comenzile nu stiu daca au pupat vreodata wd-40 pina anul trecut...In schimb omul are un fetish cu bibilitul telescoapelor/amortizoarelor,pe care le serviseaza anual,plus scos pamantul de flori din decantorul centrifugal o data la 2 ani.
  9. Mișto ilustrația didactica...Gotronicu +avans manual,nu?
  10. Sa nu uiți să verifici/restrângi piulițele chiulase.Tind sa se flascaie după primele cicluri termice.
  11. Ehei,...in loc sa ti se multumeasca ca tii becul aprins aici,cu bun simt si staruinta,...esti intrebat der varsta...he-he!Nu te sensibiliza;unii dintre noi sint mai colerici,dar nu cu rea vointa.De obicei,diasporezii trag vreo doua ego-basini pe aici si dispar;deh...cu slapii pe pamant strain,si cu capul in nori,e greu.Asa ca tine-ne la curent!
  12. La mijloc ai măsurat?daca e mai mult de1.5,ai alezaju butoi,și tre adaus de zeama de varza in benzina,sa nu ți afume bujiile;pina acum e conic.Daca era cu baza mare înspre ambielaj,era chiar bine...Da i sa sune!
  13. Ce procedeu ai folosit la gaozire?chiar daca ai avut burghiu de 115,gaura posibil sa-ti fie peste 120-125 in realitate. Cu 110,am surovul de amestec Doar o tura,respectiv sub o tura la celalt cilindru... Scandinavii sint mare iubitori de boxere rusesti.Ai in vecini pe Uralala la lituanieni,specializati in crosetat la dnepr/ural,le poti cere sfaturi.
  14. Korn,sfatul colegului m72story,se referea la 115-le pus pe M72,via PZ30. Normal ca porneste fara soc;dac-ai bagat sfredelu' -n alea de 110...le-ai gaoazat de numa' numa'...
×
×
  • Creează nouă...