turanoid Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Salutam stimabilii.M-am apucat sa croșetez la un rezervor de Jawa/Cz,urmând să sudez un nou tunel,și vreo două petice...treabă e că sub cele 5 straturi de lavabila am dat de urme de nichelare/cuprare,și chiar alămire.Ei,cum sudam damigeana?.Ar fi elegant alămit TIG(brazare parcă-i zicese...)dar aici doar MIG/Corgon.Ar merge cu sarma de Cu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbec Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 merge fara probleme cu mig-mag , sarma pe care o vezi tu are foarte putin cupru si siliciu in ea din diverse motive DAR nu este sarma de cupru brazarea cu tig nu e pentru oamenii care pun intrebari e pt aia care stiu sa raspunda. ai gasit urme de brazare pentru ca probabil asa a fost facut initial rezervorul, ca sa-l poti suda corect cu mig-mag trebuie sa inlaturi toate urmele de brazare, sa ai otel curat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turanoid Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 Nasol cu rașchetatul..am zis că mă pun cu-n Dremel pe acolo,dar rămâne cam subțirel in multe locuri.D-aia întrebam,poate cineva a încercat sarma de Cu,plin.Stiu că cea de otel este cuprata pe ext.Producatorul sârmei de Cu,specifică și posibilitatea folosirii ei la table otel puțin aliate.Dar n-am găsit nici un review/topic pe tema in cauză. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts