Sher Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Cumpar casca carbon integrala cu greutatea sub 1100g. Probabil modelele mai vechi ating acesta greutate. Marime in jur de 57-59. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodr Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 1 oră în urmă, Sher a spus: Cumpar casca carbon integrala cu greutatea sub 1100g. Probabil modelele mai vechi ating acesta greutate. Marime in jur de 57-59. Salut, Caca noua X-lite X-802 RR Race Replica Carlos Checa, - full carbon ultra light, viziera smoke light/antifog inclus, marime 57/58 Daca exista interes tel contact 0722269189/Bucuresti Te salut Acum 3 minute, motodr a spus: Salut, Caca noua X-lite X-802 RR Race Replica Carlos Checa, - full carbon ultra light, viziera smoke light/antifog inclus, marime 57/58 Daca exista interes tel contact 0722269189/Bucuresti Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 18 Autor Share Postat Martie 18 Ce greutate are cantarita? Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T-n-T Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) Eu sunt foarte curios ce modele full face sunt la aceasta greutate. Cea mai usoara pe care eu am reusit sa o gasesc este X-Lite X-803 Ultra Carbon, care are 1.249 grame. LE: ROOF RO200 - 1090 grame: https://www.roof.fr/en/ro200-carbon/398-ro200-carbon-falcon-rouge-blanc.html Editat Martie 18 de T-n-T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodr Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 6 ore, Sher a spus: Ce greutate are cantarita? Ms! Nu stiu sa ti spun/nu am cantarit o, chiar am sa fac asta+am sa ma uit daca are trecut pe eticheta de la spate/ceafa ...cred ca gasesti si pe net specificatii cu ce te intereseaza daca dai cautare model casca exact ...am 2 buc/marimi S si M/ambele full carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 La 18.03.2024 la 13:20, Sher a spus: Cumpar casca carbon integrala cu greutatea sub 1100g. Probabil modelele mai vechi ating acesta greutate. Marime in jur de 57-59. Sigur modelele mai vechi...dar de ce ai lua o casca veche, doar pentru ca e cu 300 grame mai usoara? Din cauza ultimului standard de siguranta, castile de carbon actuale nu mai sunt ce erau (stiu ca am, au 1,5 kg +/-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Nu mapricep la casti,dar greutatea e un factor relativ. Am avut o casca China de 1 kg si simteam ca imi sparge capul,si am avut si casca firma de 2kg si nu o simteam, parca eram chel. Conteaza cum e distribuita pe cap greutatea ei. Deci trebuie probata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Acum 37 minute, megamotoreta a spus: Nu mapricep la casti,dar greutatea e un factor relativ. Am avut o casca China de 1 kg si simteam ca imi sparge capul,si am avut si casca firma de 2kg si nu o simteam, parca eram chel. Conteaza cum e distribuita pe cap greutatea ei. Deci trebuie probata. Nu e relativa deloc greutatea....chiar conteaza de la 200 grame in sus. Nu poti sa compari casca penala chinezeasca, fie ea si usoara...cu ceva premium dar greu. Eu am renuntat la castile flip-up tocmai ca sunt cu minim 200 grame mai grele decat cele integrale. (am purtat ani de zile Schuberth C3 Pro si C4 Pro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate