mariuspetrica123 Postat Martie 28 Share Postat Martie 28 (editat) Salut, am un ij planeta 5, problema este ca nu are scanteie, am cumparat bobina noua, nimic, am curatat platinile, nimic, oare care ar putea fi problema? Editat Martie 28 de mariuspetrica123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 28 Share Postat Martie 28 Cu voltmetrul se vede dacă e ok circuitul primar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuspetrica123 Postat Martie 28 Autor Share Postat Martie 28 Acum 34 minute, Penetru a spus: Cu voltmetrul se vede dacă e ok circuitul primar.... din pacate nu am voltmetru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Acum 21 ore, mariuspetrica123 a spus: din pacate nu am voltmetru... Fara scule si fara minim de cunostinte nu faci nimic. Platina o fi ea curata,dar trebuie si bine reglata. Pe acolo mai e un condensator. Trebuie sa vina curent in bobina,bateria sa fie incarcata….etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Salutare! De unde esti bre,poate iti dam o mana de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuspetrica123 Postat Aprilie 7 Autor Share Postat Aprilie 7 La 29.03.2024 la 19:25, ALEX-CRUISER a spus: Fara scule si fara minim de cunostinte nu faci nimic. Platina o fi ea curata,dar trebuie si bine reglata. Pe acolo mai e un condensator. Trebuie sa vina curent in bobina,bateria sa fie incarcata….etc Salut, am facut rost de un voltmetru si am vazut ca si condensatorul e dus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 Citeste si pe aici daca nu ai facut inca acest lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuspetrica123 Postat Aprilie 7 Autor Share Postat Aprilie 7 (editat) Acum 5 ore, ALEX-CRUISER a spus: Citeste si pe aici daca nu ai facut inca acest lucru. Mulțumesc, sper să mă ajute! Editat Aprilie 7 de mariuspetrica123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate