Stickere Moto Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 Stickerele sau autocolantele de pe motocicleta ta au suferit în urma unei căzături sau pur și simplu s-au uzat, nu-ți face griji! Oferim servicii de refacere și înlocuire a stickerelor pentru a-ți menține motocicleta mereu în forma autentică. Cu prețuri de la 160 lei pe set, ai o soluție accesibilă și de încredere pentru a-ți revigora motocicleta în orice moment! Alege durabilitatea și calitatea cu noi! Întrebările și comenzile whatsapp 0735447719 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 De urmarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 Imaginile postate sunt identice cu ce se găsește pe aliexpress. Dacă faci cu adevărat colante replică ale celor originale vreau și eu setul complet pt un Kawasaki ZZR1100D 1995 culoare albastru metalizat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stickere Moto Postat Aprilie 25 Autor Share Postat Aprilie 25 Eu le fac la comanda, logo-urile care formează setul reprezinta aranjamentul meu și le am făcut în timp după foarte mult researching pe paginile oficiale. Poate trebuia sa mi securizat pozele! Dacă te interesează vreun set, da mi mesaj pe wapp 0735447719 sa ți trimit mostrarul de autocolante. Mulțumesc, Acum 47 de minute, Stickere Moto a spus: *Mostrarul de autocolante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate