RedRat Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 Salut, Plec din Polonia spre Romania duminica asta, pe 28, iar ma intorc in Polonia sambata/duminica viitoare, pe 4-5 mai. Ruta aprox: Varsovia - Bucuresti - Varsovia Aveti ceva de dus/adus? poate un moto? (Am o remorca pt 2 moto) Let me know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 3 Share Postat Mai 3 Drum bun inapoi Prietenii stiu de ce... Jos pălăria pentru @RedRat Am trimis cu el parcul moto și totul a decurs impecabil. Recomand cu mare căldură. Drum bun înapoi spre casă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misu Moga Postat Iunie 18 Share Postat Iunie 18 Salutare Mă poți ajuta și pe mine cu intermedierea unui Suzuki DR 650 din Varșovia ? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate