stircu Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 mi poate face cineva cateva recomandari pentru a vizita obiective in judetul Buzau? Ma refer la \barajul Siriu, focul viu, Vulcanii noroiosi, Sfinxul, eventual doresc sa ajung pe un varf usor accesibil trovantii, rezervatia naturala d echihlimbar parca.. etc. Imi amintesc ca acum multi ani mergand pe un drum national Brasov - Buzau am oprit , am mers maxim 100 de metrii si am gasit vulcani noroiosi. Pe harta nu vad asa ceva :). Doresc in 2 zile sa parcurg cat mai multe obiective si totodata sa conduc cat mai putin . ( maximul de efect cu minimul de efort). De la parcare pana la obiectiv maxim 1000 de metrii pt ca vin cu 3 copii mici! Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 Ce inseamna copii mici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Poți sa umpli vreo 2 zile la așezările rupestre de la nicu și Aluniș plus trovanții și încă o zi pe la vulcanii noroioși. Sa ai grija ca nu prea sunt restaurante in zona .deci ce cazări cauți sa cam aibă și mâncare.la vulcani ai chiar lângă restaurant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate